mamaplus

Cu ce zodii ești compatibilă din punct de vedere sexual

-
//
22.09.2020

Oricât de mult ți-ai dori să ai parte de o noapte fierbinte cu partenerul tău și de o experiență pasională pe care să nu o uiți prea curând, realitatea ne arată că este puțin probabil ca tu și el să fiți compatibili din punct de vedere sexual. 

Tocmai pentru a schimba asta, astrologia vine în ajutorul nostru și ne spune care sunt cuplurile de zodii cu cea mai mare compatibilitate sexuală. Desigur, asta nu înseamnă că nu poți fi atrasă sexual și de o altă persoană care are un alt semn zodiacal. Totuși, nu strică să arunci o privire și să vezi care este zodia cu care te potrivești din punct de vedere sexual:

Berbec și Leu

Aceste două semne zodiacale au o chimie sexuală incredibil de puternică, încă de la primele întâlniri. Berbecul își dorește pasiune și e dornic de noi experiențe, iar Leul va face orice ca să își satisfacă partenerul. 

Taur și Fecioară

În cazul acestor semne zodiacale, ele vor avea parte în dormitor de experiențe pe care nu le vor uita prea curând. Taurul este o zodie extrem de pasională, care se preocupă să fie la pus la punct fiecare detaliu pentru o partidă de dragoste intensă.

Gemeni și Balanță

Pentru aceste două semne zodiacale, compatibilitatea este una incredibilă. Gemenilor le place să se distreze și să flirteze, iar Balanțele știu cum să se adapteze. Nu au inhibiții și își expun în mod deschis fanteziile.

Rac și Scorpion

Pentru Raci contează foarte mult să aibă o intimitate emoțională puternică cu partenerul. Scorpionii sunt cunoscuți pentru misterul și intensitatea care îi caracterizează, însă ei reușesc să se conecteze la un nivel extrem de profund cu Racii. 

Leu și Săgetător

Leul își dorește să dețină controlul și să primească atenție, mai cu seamă în dormitor. Așa că, Săgetătorul, plin de afecțiune, va face orice pentru a-l face pe Leu să se simtă special.

Fecioară și Capricorn

Fecioarele și Capricornii au o chimie interesantă, poate neînțeleasă de unii. Chiar dacă Fecioarele nu sunt adeptele lucrurilor noi, Capricornii știu cum anume să le cucerească, astfel încât să fie un cuplu ideal și de invidiat. 

Balanță și Vărsător

La prima vedere Vărsătorii par detașați din punct de vedere emoțional, însă în dormitor se schimbă complet. Sunt misterioși și se completează perfect cu firea pasională a Balanțelor.

Scorpion și Pești

Nativii din zodia Scorpion vor să aibă parte de o experiență erotică cu totul și cu totul specială, iar Peștii se vor folosi de romantismul lor pentru a le dovedi că sunt partenerii perfecți. Împreună își vor testa limitele și vor ieși din zona de confort.

Săgetător și Leu

Săgetătorii sunt spontani și asta le condimentează extrem de mult viața sexuală. Adoră să încerce lucruri noi, iar Leii sunt mereu creativi și vor reuși să își surprindă partenerul în timpul partidelor de sex.

Capricorn și Taur

Capricornii pot fi uneori destul de timizi, așa că au nevoie de cineva care să îi ajute să îndrăznească mult mai mult, așa cum sunt Taurii. Vor încerca să nu grăbească lucrurile și vor profita cât mai mult de conexiunea puternică ce îi leagă. 

Vărsător și Gemeni

Vărsătorii sunt dornici să încerce lucruri noi, iar comunicarea deschisă pe care o au cu Gemenii îi vor ajuta să se bucure de nopți fierbinți împreună. Sunt dispuși să încerce și lucruri din afara zonei lor de confort.

Pești și Scorpion

Peștii sunt foarte romantici și își vor folosi creativitatea la maximum și în dormitor. Scorpionii sunt deschiși către experiențe erotice intense, iar acest lucru îi va convinge și pe nativii Pești să renunțe la inhibiții.