mamaplus

Copilul născut în zodia Balanță. Ce personalitate are, ce mănâncă și cu ce talente e înzestrat

-
//
24.09.2020

Dacă ai devenit mămică în perioada 23 septembrie - 22 octombrie, înseamnă că cel mic e născut în zodia Balanță. Din punct de vedere astrologic, încă din primele zile de viață, copilul Balanță va fi vesel, zâmbitor și va căuta de la început să se facă auzit în casă, simțindu-se bine de fiecare dată când are parte de atenția oamenilor din jur.

Bebelușul Balanță adoră muzica și se calmează rapid cu ajutorul sunetelor. Micuțul se va remarca prin deprinderea fără dificultate a limbajului și va progresa cu ușurință de la primele gângureli până la primele cuvinte și propoziții scurte.

Descoperă în continuare cum e copilul născut în zodia Balanță, ce preferințe culinare are și cu ce talente e înzestrat.

Trăsăturile copilului născut în zodia Balanță:

Calm și liniștit

Dacă ai un copil născut în zodia Balanță, să știi că va interveni în orice conflict și dispută din familie, deoarece el tinde spre un mediu liniștit, armonios și va încerca în permanență să reinstaureze echilibrul. Astfel, ar fi bine să-i asigurați copilului mediul pe care și-l dorește: unul cât mai lipsit de tensiuni.

Sociabil

Potrivit astrologilor, această calitate este observată cel mai bine odată ce copilul Balanță merge la grădiniță, locul în care el va socializa cu ceilalți copii, va fi dornic să împartă totul cu ei și să fie înconjurat de micuți de vârsta lui. Cu siguranță se va integra foarte ușor într-un grup mult mai mare.

Nehotărât

Da! Acesta-i punctul slab al acestor nativi. Copilul Balanță nu va tolera presiunea asupra lui atunci când are de luat o decizie. Din acest motiv, părinții trebuie să discute cu el, să analizeze împreună cum ar fi mai bine să procedeze, pentru ca mai târziu să nu creadă că hotărârea luată este una greșită, gândită în grabă.

Empatic și generos

Copilul născut în zodia Balanță este gata să fie de ajutor pentru oricine și să ofere totul celor din jur. E un lucru frumos, însă în cazul în care cel mic exagerează, părinții trebuie să intervină. Astfel, ori de câte ori aveți ocazia, explicați-i copilului că generozitatea e o calitate bună, însă are și o parte mai puțin plăcută: nu toți ceilalți pot fi la fel cu el. Încercați să-l „avertizați” în acest sens, pentru ca apoi să nu fie atât de supărat și dezamăgit din cauza că generozitatea nu este reciprocă. 

Ce preferă să mănânce copilul Balanță:

Copilul Balanță preferă: căpșune, mere, alune, porumb, roșii, cereale, morcovi, carne de pui, pește etc. Unii se pot confrunta cu lipsa poftei de mâncare, alții vor consuma alimente grase în adolescență, ceea ce duce la tendința de acumulare a kilogramelor în plus.

Ce talente are copilul născut în zodia Balanță:

Cel mic își va manifesta dorința arzătoare de a se înscrie la diverse activități extracurriculare. De exemplu, actorie, dans și pictură, însă cel mai probabil muzica îl va atrage mult mai mult, pentru că studierea unui instrument muzical îl va face nespus de fericit. Și pentru că este nehotărât de fire, ar fi bine să-l lași să descopere singur fiecare domeniu în parte. Cu muncă și răbdare, el va progresa și, într-un final, își va găsi ocupația preferată.

Sfaturi pentru părinții care au copii născuți în zodia Balanță:

Rezumând toate dorințele copilului Balanță, ajungem la echilibru. Farmecul, armonia, delicatețea și generozitatea sunt doar câteva dintre calitățile sale. În calitate de părinți, îl puteți ajuta învățându-l că îndrăzneala este la fel de importantă ca și echilibrul, iar adevărul este la fel de esențial ca și imparțialitatea. De asemenea, îndrumați-l să rămână mereu cu același spirit al dreptății, să își exprime dorințele deschis, să devină ceea ce vrea cel mai mult în viață.