mamaplus

Cele mai bune perioade din an în care poți rămâne însărcinată, în funcție de zodie

-
//
29.07.2020

La a doua tinerețe nu mai este ușor să devii mamă, dar multe femei își doresc copii după vârsta de 35 de ani. Dincolo de testele de fertilitate și sfaturile specialiștilor, este bine să știi ce are de spus și zodiacul despre șansele tale de a face un copil.

Elementul primordial al zodiilor este strâns legat de fertilitatea femeilor. În tradiția zodiacului, se știe că zodiile cele mai fertile sunt zodiile de Apă și cele de Pământ și anume Taurul, Racul, Fecioara, Scorpionul, Capricornul și Peștii. În aceste zodii se găsesc în general cele mai multe femei cu mulți copii.

Zodiile de Foc, și anume Berbecul, Leul și Săgetătorul sunt încântate să aibă unul sau doi copii la câțiva ani buni după ce s-au căsătorit, pe când zodiile de Aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) sunt cel mai puțin fertile și, de obicei, la a doua tinerețe, au șanse mici să mai devină mame pe cale naturală. Citește mai jos, la zodia ta, care sunt șansele tale de a face un copil.

Femeia Berbec

Semn de Foc, femeia din această zodie trebuie să se căsătorească repede, cu prima ei dragoste, și să aibă copii chiar din primul an de căsnicie. Dacă amână acest lucru, anii vor trece și se va decide tot mai greu să își întemeieze o familie deoarece va deveni mai pretențioasă. Pentru nativa din Berbec, un copil, cel mult doi reprezintă idealul unei familii împlinite și este important să lase câțiva ani între conceperea primului copil și cel de al doilea, să se obișnuiască cu rolul de mamă.

Cele mai bune perioade din an în care poate rămâne însărcinată:

25 iunie – 15 iulie; 25 octombrie – 15 noiembrie; 25 februarie – 15 martie

Femeia Taur

Primul semn de Pământ din zodiac, femeia Taur are o capacitate fertilă crescută și își dorește foarte mult copii. Ea își planifică foarte atentă căsătoria, nunta și vârsta la care vrea să devină mamă. Când totul iese așa cum dorește ea, prinde curaj și face doi sau trei copii. Dar, când nu are lângă ea partenerul potrivit, preferă să aibă un singur copil și să-l crească singură, așa cum știe ea mai bine. Este o mamă grijulie, capabilă de sacrificiu și foarte atentă la educația și destinul copiilor ei.

Cele mai bune perioade din an în care poate rămâne însărcinată:

25 iulie – 15 august; 25 noiembrie – 15 decembrie; 25 martie – 15 aprilie

Femeia Gemeni

Semn de Aer, nativa din Gemeni are cele mai puține șanse din tot zodiacul să devină mamă. Poate că, dintre toate zodiile, doar femeia Săgetător se mai află în aceeași poziție ingrată. Sigur că sunt multe femei din Gemeni care au copii, dar, în general, printre femeile care nu au reușit să devină mame, Gemenele sunt cele mai multe. Iar majoritatea se confruntă fie cu probleme de sănătate și nu pot concepe, fie cu lipsa partenerului potrivit. Oricum, familia nu este un scop în sine pentru Gemeni.

Cele mai bune perioade din an în care poate rămâne însărcinată:

25 august – 15 septembrie; 25 decembrie – 15 ianuarie; 25 aprilie – 15 mai

Femeia Rac

Sigur că este cunoscută drept familista zodiacului, iar nativa din Rac își dovedește întotdeauna renumele. Se căsătorește foarte repede, deși este pretențioasă și își alege cu mare grijă partenerul, să fie un bărbat de casă și un bun tătic. Copiii sunt principalul ei obiectiv și își dorește cât mai mulți, dar totul depinde de situația materială a familiei. Dacă are suficienți bani, femeia Rac vrea doi sau trei copii, dacă are o situație materială modestă, se mulțumește cu un singur copil, dar îi oferă totul!

Cele mai bune perioade din an în care poate rămâne însărcinată:

25 septembrie – 15 octombrie; 25 ianuarie – 15 februarie, 25 mai – 15 iunie

Femeia Leu

Familia nu este o prioritate pentru nativa Leu și în niciun caz nu este interesată să schimbe scutece și să plimbe cărucioare prin parc. Ea are alte priorități, cum ar fi cariera și pasiunile ei. Dar este interesată să aibă un copil pentru că și acesta este un obiectiv de viață care trebuie bifat. Multe femei din zodia Leu fac unul sau doi copii, dar îi cresc bunicile și bonele. Ele se ocupă de cei mici mai târziu, când merg la școală și au grijă să îi îndemne să fie la fel de ambițioase ca ea.

Cele mai bune perioade din an în care poate rămâne însărcinată:

25 mai – 15 iunie; 25 septembrie – 15 octombrie; 25 ianuarie – 15 februarie

Femeia Fecioară

Nativa din Fecioară este semn de Pământ și rareori se întâmplă să aibă probleme cu fertilitatea. Poate avea mulți copii, mai ales dacă găsește soțul potrivit să fie un tată bun. Dar de obicei se oprește la un singur copil, pentru că viața ei are nevoie de ordine, reguli și principii clare, iar pentru copii trebuie întotdeauna să îți dai viața peste cap. Dintre zodiile de Pământ, Fecioarele au cei mai puțini copii și nici nu își doresc o familie numeroasă. Pentru ele, stabilitatea este mai importantă.

Cele mai bune perioade din an în care poate rămâne însărcinată:

25 martie – 15 aprilie; 25 august – 15 septembrie; 25 noiembrie – 15 decembrie

Femeia Balanță

Fericirea este un mare deziderat al Balanțelor, care sunt indecise și schimbătoare. Dar fericirea cea mai dulce este aceea care se obține fără durere, fără sacrificiu, fără griji. Iar copiii cer multe sacrificii, de aceea Balanțele preferă fie să nu aibă deloc, fie să aibă un singur copil. Sigur că există și excepții, dar mamele Balanțe cu mai mulți copii au întotdeauna lângă ele două bunici și o bonă bună. Ele nu vor renunța niciodată la cariera sau la proiectele lor personale, chiar dacă vor tot ce e mai bun pentru copiii lor.

Cele mai bune perioade din an în care poate rămâne însărcinată:

25 septembrie – 15 octombrie; 25 ianuarie – 15 februarie; 25 mai – 15 iunie

Femeia Scorpion

Este zodia de Apă pentru care familia și copiii contează cel mai puțin. Femeia Scorpion se căsătorește târziu și numai dacă este îndrăgostită până peste urechi. Nu își dorește neapărat copii, dar fiind o zodie fertilă, aceștia vor veni oricum în viața ei și va încerca să fie o mamă bună. Unele dintre ele reușesc, altele au nevoie de mult ajutor. Dintre zodiile de Apă, Scorpionul este cel mai independent, singuratic și pretențios, iar acest lucru nu se schimbă când devine părinte.

Cele mai bune perioade din an în care poate rămâne însărcinată:

25 iunie – 15 iulie; 25 septembrie – 15 octombrie; 25 martie – 15 aprilie

Femeia Săgetător

Nativa aceste zodii va fi o mamă grozavă, cândva, când va rămâne însărcinată absolut din întâmplare… pentru că o sarcină nu este niciodată planificată de femeia Săgetător. Ea iubește prea mult libertatea și mai ales sentimentul că nu depinde nimeni de ea, la fel ca femeia Gemeni. Copiii vin pe neașteptate, când este cel mai puțin pregătită, dar se va adapta din mers. Este adevărat că îi va fi greu în primii ani, dar pe măsură ce cresc, copiii vor fi o provocare pentru ea.

Cele mai bune perioade din an în care poate rămâne însărcinată:

25 august – 15 septembrie; 25 decembrie – 15 ianuarie; 25 aprilie – 15 mai

Femeia Capricorn

Mai mult ca sigur munca, banii și confortul personal sunt mult mai importante pentru femeia Capricorn în prima parte a tinereții. Îi place să fie independentă și să ia decizii de una singură doar pentru ea. Este ambițioasă, iar un copil o va obliga să facă prea multe concesii, de aceea își va întemeia o familie cât mai târziu. Este o zodie fertilă, care nu are probleme de concepție și este foarte atentă să nu rămână însărcinată la momentul nepotrivit. Cât despre numărul copiilor, unul de obicei este de ajuns.

Cele mai bune perioade din an în care poate rămâne însărcinată:

25 iunie – 15 iulie; 25 octombrie – 15 noiembrie; 25 februarie – 15 martie

Femeia Vărsător

Este, poate, zodia de Aer cea mai îndrăgostită de ideea de a avea copii…  mulți copii. Femeia Vărsător se căsătorește numai din dragoste, în tinerețe, chiar dacă își alege un partener nepotrivit. Va compensa lipsa iubirii prin cât mai mulți copii, deși nu este tocmai o zodie fertilă și multe native au nevoie de tratamente de fertilitate pentru a concepe. Dar fericirea lor este să devină mame, cu atât mai mult, dacă nu se simt iubite în cuplu.

Cele mai bune perioade din an în care poate rămâne însărcinată:

25 iulie – 15 august; 25 decembrie – 15 ianuarie; 25 martie – 15 aprilie

Femeia Pești

Este una dintre cele mai familiste zodii, iar nativele din Pești sunt înnebunite după copii. Pentru ele, familia nu are niciun rost dacă nu vin copiii, mulți, frumoși și chiar din primii ani de căsnicie. Femeia Pești visează bebeluși și face cât mai mulți copii, în funcție și de partener, dar de obicei își alege un soț care să își dorească și el o familie numeroasă. Ea se numără și printre cele mai fertile native din zodiac și nu are probleme să conceapă copii atunci când îi planifică.

Cele mai bune perioade din an în care poate rămâne însărcinată:

25 martie – 15 aprilie; 25 mai – 15 iunie; 25 septembrie – 15 octombrie