mamaplus

Cea mai bună și sănătoasă gustare pentru tine, în funcție de zodie

-
//
25.06.2020

Așa cum zodiacul îți oferă diverse indicii despre sănătatea și tonusul tău, te poate ajuta să alegi și cea mai bună gustare pentru zodia ta. Fiecare dintre noi avem anumite nevoi nutriționale și propriul nostru metabolism, dar astrologii consideră că personalitatea noastră și indicațiile despre sănătate din zodiac ne pot ajuta să alegem cea mai sănătoasă și potrivită gustare.

Berbec

Firea Berbecului ne spune că este un mare amator de picanterii, iar gustările puțin iuți și sărate sunt pe placul lui sau al ei. Dar, în loc de mezeluri picante, ar fi mai bună o gustare cu brânzeturi și nachos.

Taur

Nativii acestei zodii apreciază foarte mult mâncărurile gătite în casă, la foc pe îndelete, savuroase și ușor condimentate. Pentru ei, mâncarea trebuie să aibă gust bogat, iar desert se servește după fiecare masă. Dar mai bune ar fi brioșele cu fructe, decât o prăjitură cu multă cremă.

Gemeni

Nativilor Gemeni și în special femeilor le plac combinațiile de dulce cu sărat. Dar le place să țină și la silueta lor și Gemenii sunt în general foarte atenți la calorii. Dacă ești născută în Gemeni, cea mai bună gustare pentru zodia ta ar putea fi o porție mică de popcorn, cu un strop de sare.

Rac

Racii au nevoie de gustări delicioase, cremoase și dulci pentru a le satisface nevoia de confort și răsfăț. Dar prăjiturile pline de crème nu țin deloc cu silueta lor. Poate că o porție mică de înghețată ar fi mult mai potrivită pentru o gustare dulce.

Leu

Zodie de vară, care se simte perfect când temperaturile cresc în iunie, Leul este mare amator de gustărele răcoritoare și dulci. Dar o porție simplă de înghețată nu este suficientă pentru ei. Trebuie să mai aibă frișcă și o cireașă în vârf. Sau mai bine doar o limonadă rece cu lămâie, mentă și flori colorate, să aibă grijă și de silueta lor.

Fecioară

Se știe că nativii Fecioare sunt foarte atenți cu sănătatea lor, așa că nu prea vezi în meniul lor mâncăruri grase și sărate. O gustare pentru zodia ta, dacă ești Fecioară, ar putea fi o salată de fructe, stropită cu lămâie, fără niciun strop de zahăr.

Balanță

Nativii acestei zodii sunt destul de echilibrați și atunci când își aleg mâncarea. Ei știu să îmbine aromele și texturile și sunt destul de atenți la silueta lor, mai ales femeile. Dar ciocolata este plăcerea lor cea mai mare. O gustare bună ar fi câteva migdale învelite în ciocolată.

Scorpion

Scorpionii sunt pasionali și profunzi, dar știm cât de secretoși sunt. Mulți dintre ei, iubesc preparatele savuroase și puternic condimentate. O porție de alune picante, cu sare, curry, paprika sau piper ar fi potrivite pentru o gustare rapidă după amiaza.

Săgetător

Săgetătorii sunt mari iubitori de aventură, iar gusturile lor excentrice se regăsesc și în alegerea mâncărurilor preferate. O gustare dietetică ar putea fi sushi, dar nu vor refuza nici o salată de pește cu legume crocante și picante.

Capricorn

Mâncarea trebuie să fie sățioasă pentru Capricorn, zodia care iubește cel mai mult preparatele din carne. O plăcintă cu carne și ciuperci ar fi cea mai potrivită gustare între mese, dar trebuie să se oprească la o porție mică.

Vărsător

O zodie sociabilă și veselă, Vărsătorul pune accentul pe mesele cu prietenii și cu familia. Nu le place deloc să mănânce singuri. Chiar dacă iau o gustare la birou, vor cumpăra o cutie de alune sau biscuiți crocanți pentru a o împărți și cu colegii. În ceea ce privește silueta, nu prea țin ei cont de kilograme.

Pești

Când vine vorba de o gustare, Peștii nu se opresc la ceva simplu și dietetic. Trebuie să fie ceva dulce, parfumat și cremos, să le ofere un strop de reverie când iau o pauză de la muncă. O tartă cu vanilie sau un cheesecake cu ciocolată ar fi pe placul lor!