mamaplus

Cât de romantică este fiecare zodie

-
//
10.08.2020

Cucerești cu o simplă privire sau îți place să îți copleșești partenerul cu gesturi romantice? Descoperă cât de romantică este fiecare zodie.

Berbec

Această zodie nu este niciodată plictisitoare, ba din contra, te poți aștepta la provocarea romantică pe care o aștepți de mult timp. Vei fi surprinsă de felul în care un Berbec își exprimă afecțiunea.

Taur

Taurul este o persoană romantică și sentimentală. Îți poate oferi securitatea de care ai nevoie, simțindu-te întotdeauna protejată și iubită.

Gemeni

Gemenii sunt ființe spirituale, cu un simt dezvoltat de a înțelege oamenii. Această zodie știe cum să îți stimuleze mintea și corpul.

Rac

Un Rac te poate înțelege mai bine decât oricine altcineva și va fi mereu lângă tine. Această zodie este minunată dacă ai în vedere o relație serioasă.

Leu

Leul are o prezență impozantă pe care mulți o pot găsi deranjantă. Vei știi mereu dacă ești în preajma unui Leu, acesta iese mereu în evidență.

Fecioară

Ușor de mulțumit, această zodie este foarte loială. Are grijă de dorințele tale și te respectă, așadar este greu să nu te îndrăgostești de ea.

Balanță

Această zodie are stilul și eleganța potrivită pentru a te impresiona. Balanțele cuceresc ușor pe oricine și ajung să fie partenerul ideal.

Scorpion

Scorpionul este o altă zodie care te va impresiona cu siguranță. Puternici și sexy, nativii acestei zodii te vor face să te îndrăgostești de ei fără să îți dai seama.

Săgetător

Această zodie te va ajuta întotdeauna să te simți bine. Pe de-o parte, Săgetătorul este foarte rațional, te poate asculta și te poate înțelege, iar pe de altă parte, este foarte amuzant. Pregătește-te pentru momente memorabile!

Capricorn

Cei din zodia Capricorn sunt foarte muncitori și determinați, așadar se vor strădui să te cucerească. Nu se vor da bătuți, indiferent de cât timp va dura până ca tu să îi iubești.

Vărsător

La această zodie vei aprecia originalitatea. Fiind destul de independent, nativul Vărsător nu este considerat cel mai romantic semn al zodiacului.

Pești

Peștii sunt altruiști și intuitivi. Această zodie va face orice ca să te vadă fericită, asta însemnând că nu va uita de romantism.