5 zodii de femei care-și vor găsi sufletul pereche de Revelion

5 zodii de femei care-și vor găsi sufletul pereche de Revelion

-
//
12.12.2017

5 zodii feminine au toate șansele să își găsească marea dragoste în noaptea dintre ani, noapte dintre 2017 și 2018.

5 zodii de femei care-și vor găsi sufletul pereche de Revelion

FEMEIA TAUR – Nativele din zodia Taur care nu sunt implicate acum într-o relație au toate șansele să se îndrăgostească chiar în ultima noapte din 2017.

Farmecul lor va fi unul debordant. Vor avea suficientă carismă încât să cadă toți bărbații la picioarele lor în cea mai specială noapte a anului.

FEMEIA DIN ZODIA FECIOARĂ – Nativele zodiei Fecioară vor renaște din propria cenușă la finalul lui 2017. Au toate șansele să iasă în evidență și vor scoate de la naftalină toate calitățile lor pentru a-i cuceri pe ceilalți.

Aceste femei au carismă, au acel ceva, lipici, magnetism la bărbați. Sunt foarte inteligente și știu să se facă plăcute în orice context.

FEMEIA BALANȚĂ – Și femeile născute în zodia Balanță sunt puse pe fapte mari în noaptea dintre ani. Nu e deloc exclus să înceapă o relație cu o persoană pe care o știu de mai multe timp, dar față de care nutresc sentimente profunde de curând.

Pot avea loc schimbări fundamentale în viața lor sentimentală, schimbări care le vor aduce din nou zâmbetul pe buze.

FEMEIA SCORPION – Femeile Scorpion au magnetism, sunt extrem de axate pe ceea ce vor să obțină și le iese totul din prima.

Sunt misterioase din fire și chiar aceasta e arma lor de seducție. Pot întâlni bărbatul ideal în noaptea de Revelion, mai ales că, din punct de vedere astrologic, aceste femei vor porni cu dreptul în anul 2018.

FEMEIA VĂRSĂTOR – O iubire ca în filme se arată și în harta iubirii pentru femeia Vărsător. Tot anul l-au căutat pe prințul din povești, iar acesta poate apărea în noaptea cea mai importantă dintre ani.

Vor fi extrem de pasionale, de cuceritoare, vor comunica mai mult și mai bine ca niciodată. Cupidon le sare în ajutor.

Sursa: teotrandafir.com