mamaplus

3 zodii de femei care se lasă atrase doar de bărbați răi

-
//
26.10.2021

Dacă ai senzația că alegi mereu un singur tip de bărbați, chiar dacă la prima vedere ei par absolut diferiți, atunci s-ar putea să te regăsești în acest articol. De cele mai multe ori, fără să îți dăi seama, ajungi în plasa bărbaților cu talent înnăscut în arta manipulării. Chiar dacă ești o femeie drăguță și echilibrată, s-ar putea să ai o înclinație amoroasă față de tipi nepotriviți. Te numeri printre zodiile de mai jos? Din păcate, șansele de a găsi un partener dulce precum mierea sunt extrem de reduse.

PEȘTI: Îl descoperi în mulțime, cum te privește cu ochi întunecați, și deja ai căzut pradă farmecului său. Ești una dintre cele mai drăguțe și mai sensibile fete din zodiac, dar ai o pasiune neînțeleasă pentru băieții răi. Cel mai probabil, filmele de dragoste cu lacrimi și suspine, care îți plac atât de mult, sunt responsabile pentru înclinația ta amoroasă față de tipi nepotriviți!

Cu un farmec nativ și o personalitate încântătoare, nu ar trebui să ai probleme în dragoste, dar, în loc să îți dăruiești inima unui tip la fel de bun precum tine, o tot împrumuți unor bad boys irezistibil, dar incapabili să aibă grijă de ea. Sfatul nostru? Deschide larg ochii, înainte de a începe orice relația, chiar dacă impulsul tău este să te lași purtată de val. Doar astfel vei reuși să închei odată pentru totdeauna contractul amoros cu bărbații răi!

BALANȚĂ: Nu degeaba se spune: contrastele se atrag! Și nu te numeri printre fetele bune ale zodiacului, dar nu te poți lăuda cu prea mult noroc în dragoste. La fel precum nativele Pești de mai sus, ai avut parte de un număr impresionant de mare de zmei și de prea puțini Feți Frumoși în viața ta!

De vină este nu doar ghinionul în dragoste, dar și atitudinea ta. Deși ai o intuiție excelentă și un simț al justiției ridicat, parcă le pierzi cu totul atunci când vine vorba despre dragoste. Cum ești incredibil de frumoasă și de elegantă, vei atrage mulți admiratori în viața ta, dar îți va fi imposibil să le spui „nu” tocmai celor lipsiți de intenții oneste. Oricât de mult ai încerca, pur și simplu nu le poți rezista!

Vrei să scapi de „lipiciul” la băieții răi? Pune-ți la lucru judecata rece și atunci când vine vorba de dragoste și renunță la amabilitate: chiar nu ai nevoie să îți duci din nou la reparat inima frântă!

BALANȚĂ: Cine ar fi crezut că tu, fluturele social al zodiacului, atragi atât de mulți bărbați răi? Oricât de greu ar fi de crezut, ești un magnet pentru bad boys, pentru tipii neserioși și pentru cei care caută doar aventura.

Nu vrem să sărim în apărarea acestor zdrobitori de inimi, dar atitudinea ta deschisă, nonșalantă și apetitul pentru flirt le conferă multora impresia că nu îți dorești decât să te distrezi și că nu ești deloc interesată de o relație serioasă. Acesta este motivul pentru care ajungi să fii părăsită pe neașteptate, tocmai când îți imaginai clopote de nuntă, sunând ispititor la urechea ta.

Dacă vrei să restabilești cursul pozitiv al vieții amoroase și să alungi bărbații răi, schimbă-ți puțin atitudinea! Fii mai precaută atunci când îți dăruiești inima și dă o șansă și tipului acela drăguț și timid, chiar dacă pare incredibil de plictisitor, la prima vedere!

Sunt zodii care, din păcate, atrag numai bărbați răi în viața lor, ceea ce nu înseamnă însă că au parte de un deznodământ tragic etern în iubire. Trebuie doar să încerce să își schimbe atitudinea, iar dragostea bună, caldă, își va face loc și pe strada lor.