mamaplus

Hary Styles și-a întrerupt concertul pentru ca o femeie însărcinată să meargă la toaletă. I-a ales și numele copilului

-
//
22.06.2023

Superstarul Harry Styles și-a întrerupt concertul din Cardiff pentru a permite unei femei însărcinate să meargă la toaletă și s-a asigurat în așa fel că femeia nu va rata vreun moment al spectacolului. Un alt gest făcut de Styles și apreciat de fani a fost când a cerut ajutorul mulțimii la alegerea numelui copilului pe care femeia urmează să-l aducă pe lume, scrie alephnews.ro.

mamaplus

Câștigătorul premiului Grammy susținea un concert pe Principality Stadium în cadrul turneului său mondial, când a observat-o pe Sian, o mamă însărcinată, și pe partenerul ei, Elliot, în mulțime.

În timpul unei pauze din spectacol, cuplul a aruncat pe scenă o cană pe care era scris „name our baby”! Harry, în vârstă de 29 de ani, a fost încântat să le ofere o mână de ajutor. Însă, înainte de a decide asupra numelui, superstarul din „As It Was” a oprit întregul spectacol pentru ca Sian să poată merge la toaletă, asigurându-se că nu ratează niciun moment din concert. El și-a anunțat fanii spunând: „Cred că suntem cu toții de acord că este important ca Sian să meargă la toaletă, nu-i așa?”.

Când artistul a observat-o pe Sian că s-a întors la locul ei, i-a cerut mai multe detalii despre copilul lor și opțiunile de nume. Apoi, Harry a solicitat ajutorul mulțimii pentru a alege între cele patru opțiuni de nume sugerate de Sian, cerându-le să aplaude. Numele propuse erau: Stevie, Harley, Rafe și Caleb, iar Stevie a primit cele mai puternice aplauze.