mamaplus

„Harry și Meghan divorțează în scurt timp”. Fostul prinț, prins cu ex-iubita lui

-
//
02.02.2020

Ca și cum nu erau destule semne de întrebare referitoare la viitorul apropiat al cuplului Harry-Meghan, în ”decor” a apărut și fosta iubită a prințului, Chelsy Davy. Cei doi au fost împreună, din 2004 și până în 2011, iar Regina o vedea pe Chelsy, la vremea respectivă, ca o posibilă… soție a lui Harry.

Relația dintre cei doi a ținut capul de afiș o bună perioadă de timp, iar faptul că Chelsy l-ar fi… consolat în Harry zilele acestea, în timp ce Meghan se află în Canada, a făcut loc altor speculații. Prințul Harry și fosta sa iubită, Chelsy, s-au întâlnit la Londra, iar discuțiile despre divorțul de Meghan au intrat într-o nouă fază. Firește, Chelsy a dorit să-i fie aproape lui Harry în această perioadă dificilă, cu atât mai mult cu cât chiar el a recunoscut că decizia de a se retrage din Casa Regală nu a fost una ușoară.

mamaplus

Pe de altă parte, biograful regal Phil Dampier este de părere că, acum, Meghan Markle este fericită – după ce a părăsit Casa Regală a Marii Britanii și a plecat în Canada -, însă nu se poate spune că fericirea se citește și pe chipul lui Harry. Mai mult, biograful crede că va urma, cât de curând, divorțul.