Grupă de weekend la Acadele Club

Grupă de weekend la Acadele Club

-
//
12.10.2016

Dragi femei, copilul mic – înseamnă o mare bucurie, dar, uneori în procesul de educație al copilașilor noștri, uităm să avem grijă și de noi.

Grupă de weekend la Acadele Club

Toată săptămâna o petrecem la muncă, și nu ne mai rămâne timp pentru a avea grijă de noi sau de casă.

Mamele moderne – sunt cele mai organizate și altruiste ființe, dar chiar și lor cu greu le reușește să-și găsească timp pentru a se simți Femeie!

Acadele Club întotdeauna are grijă de necesitățile clienților săi, și anume din această cauză noi am creat grupul pentru zilele de week-end!

Ziua de sâmbătă – un timp minunat pentru a-l acorda lucrurilor pentru care niciodată nu ne mai ajunge timp … fie aceasta o manichiură, aranjare, sau o întâlnire cu prietenele; planificați-vă timpul așa cum doriți, iar de copilașul dumneavoastră vom avea grijă noi.

Noi am pregătit pentru copilașul dumneavoastră evenimente distractive, un prânzișor și un prânz delicios, o companie veselă și jocuri ce dezvoltă personalitatea.

Deja începând cu ziua de astăzi aveți posibilitatea de a vă planifica odihna bine meritată; trebuie doar să ne telefonați și să vă programați copilașul pentru grupul de week-end.

Prețul unei vizite – 300 lei

Prețul pentru un abonament lunar – 1000 lei.

Grafic 10.00 - 13.00

Acadele Club – din grija pentru familia dumneavoastră…

Grupă de weekend la Acadele Club