mamaplus

Grădina Zoologică își extinde programul de vizitare

-
//
29.03.2023

Grădina Zoologică din Capitală își prelungește programul de vizitare cu o oră. Așadar, porțile menajeriei vor fi deschise deja până la ora 18:00, scrie realitatea.md.

mamaplus

„După trecerea la ora de vară, zilele au devenit mai lungi, iar durata orelor de lumină va continua să crească. Acest lucru îi ține pe oameni mai mult timp afară, la plimbări de exemplu, așa că Întreprinderea municipală „Grădina Zoologică” a decis să extindă programul de vizitare pentru confortul dumneavoastră. Acum, vă puteți afla pe teritoriul menajeriei până la ora 18:00, însă venim cu o precizare: casele de la intrarea în Grădina Zoologică se vor închide un pic mai devreme”, se arată în mesajul întreprinderii.

Întreprinderea municipală „Grădina Zoologică” este unica instituție de profil din țară, fiind un adevărat centru de studii și cercetări, instruire și educație, odihnă și agrement, care educă la vizitatori sentimentul de dragoste față de natură.

Grădină Zoologică din municipiul Chișinău colaborează cu instituțiile similare internaționale, avînd un rol impoprtant în reproducerea și salvarea speciilor de animale sălbatice rare și a celor pe cale de dispariție.

COSTUL UNUI BILET DE INTRARE:
  • copiii până la 7 ani, copiii orfani, invalizi, rămași fără întreținere părintească, care se educă în școlile internat din republică (la prezentarea legitimației) – gratis
  • elevi, studenți, pensionari (la prezentarea legitimației) – 5 lei.
  • maturi – 30 lei (de la 1 aprilie până la 31 octombrie), în perioada de iarnă – 25 lei.