mamaplus

Gloria Gorceag, victima unui grav accident rutier

-
//
16.03.2024

Aseară, Gloria Gorceag a fost victima unui grav accident rutier. Medicii de la ambulanță i-au spus că a scăpat ca prin urechile acului.

mamaplus

“Pe 15 martie în jurul orei 22:40 în timp ce eu eram la volan, o altă mașină a intrat în mine.

Am fost conştientă până la momentul impactului, în timpul lui şi după. Întelegeam perfect ce tocmai si mi s-a întâmplat, iar creierul meu şi corpul au reactionat dupa reflexe. Am decuplat centura, am deschis portiera şi am încercat să merg, dar n-am putut. 
Îmi amintesc cum au oprit alte mașini și mi s-a acordat primul ajutor.
Scriu asta aici şi las aceste imagini ca să reamintesc că atunci când urcăm la volan suntem responsabili nu doar de propria viață, că sunt oameni care merg regulamentar, pur şi simplu se duc acasă la familiile lor, la copii.
Mi s-a spus ulterior că şoferul care conducea un Mercedes cu motorul 3.2 încerca să facă drifturi pe strada Vadul Lui Vodă mergând la deal.

Nu pot să redau de câte ori am mulțumit cerului că eram singură în mașină. Un Suzuki Swift pe care l-am condus cu atâta drag, e facut zob. În ambulanță, apoi la urgență, am auzit fraze precum că am avut mare noroc. Eu  înțeleg foarte bine că e o minune că în acest moment eu  scriu acest text.
Am avut nevoie de suturi şi n-o să pot merge cel puțin 10 zile şi voi rămâne cu cicatrici, dar sunt infinit recunoscătoare lui Dumnezeu că copiii mei au mamă

Azi trebuia să am un meci de fotbal, în starea mea de şoc, le ziceam medicilor că trebuie să merg acasă, că am un meci dimineață și nu pot să lipsesc.
Îmi pare atât de rău că nu pot fi alături de fete azi

Aceste imagini nu cred că o să le păstrez mult aici, pentru că eu vreau să daruiesc oamenilor doar bucurie, doar vreau să mai spun o dată, volanul mașinii nu e o jucărie.

Mulțumesc oamenilor din stradă și fetei care m-a ținut de mână până a venit urgența, am întrebat-o cum o cheamă, mi-a zis “Marina”. Marina, îți mulțumesc enorm”, a scris Gloria pe pagina de Facebook.

mamaplus