mamaplus

Gloria Gorceag, despre viața de mămică: ”Să nu credeți că totul e roz și frumos...”

-
//
11.12.2019

Artista a lansat astăzi în premieră videoclipul la piesa ”Muzica”. Cu această ocazie, Gloria a fost invitată la un show TV matinal unde a povestit cum reușește să împace atât de bine viața de familie cu activitatea sa muzicală.

Fiind mămica unui băiețel adorabil de un an și cinci luni, Gloria spune că nu e totul atât de ideal cum ar părea la prima vedere.

”Este exact ca în filmele în care femeile însărcinate spun: ”Să nu credeți că e atât de frumos și roz”. Așa este și în creșterea unui copil. Nu e tot timpul roz, dar de undeva din univers vine răbdarea. Cumva reușești să nu dormi și în același timp să ai energie pe toată durata zilei.

S-a schimbat atmosfera din casă de când a venit copilul. De sărbători, ne dorim să împodobim apartamentul măcar cu o ghirlandă, pentru că mă tem că brăduțul nu va rezista mult timp. Mergem la shopping, facem escapade pe la Iași. Chiar dacă pare a fi paradoxal, la noi e viața mai activă și muncim mai mult. E un imbold foarte bun copilul, în cazul meu. Acum ne gândim ce îi va aduce Moșul lui Leo. Eu nu o să muncesc de Revelion, pentru că trebuie să stea cineva cu cel mic, dar este tati care o să muncească.”, spune Gloria.

Totodată, am mai aflat din emisiunea Prima Oră că Gloria nu-și prea pune șorțul de bucătărie, pentru că nu îi place să gătească.

”Nu gătesc pentru că nu mi-ar plăcea, dar nu sunt chiar cea mai bună bucătăreasă. O am însă pe mama mea care e pricepută și o las pe ea. Până la urmă nu poți să te pricepi la toate. Nu poți să cânți foarte bine și să faci puiul la grătar.”

Cât despre activitatea sa muzicală, interpreta spune că este uneori prea atentă la detalii, iar când are nevoie de opinia unui expert în domeniu, apelează la ajutorul soțului său, compozitorul și interpretul Smally.

Am încredere în soț mai mult decât ar trebui, pentru că subconștientul meu depinde de părerea lui. Pentru că el aude mai multă muzică decât ud eu zi de zi. Îl întreb, îi arăt ce am și dacă zice ”bine”, lansez!”

Reamintim că Gloria Gorceag și Smally s-au căsătorit în vara anului 2017. Un an mai târziu s-a născut fiul lor Leo.

mamaplus