mamaplus

Gheorghe Cavcaliuc a publicat o poză cu Svetlana Sainsus

-
//
23.05.2024

Zilele trecute, Gheorghe Cavcaliuc și-a întrebat urmăritorii cine ar fi cel mai potrivit președinte pentru Republica Moldova. 

mamaplus

Cele mai multe voturi le-au primit Svetlana Sainsus și Emilian Crețu. Respectiv, Cavcaliuc a publicat o poză cu cei doi influenceri.

Sainsus a venit imediat cu un răspuns: 

„Într-un sondaj la domnul Cavcaliuc lumea mă vrea președinte. Vă mulțumesc foarte mult, mă simt onorată. Acolo văd că este și Emilian Crețu și eu. Nu știu dacă Emilian se bagă, eu nu mă bag. Eu prefer să rămân om simplu printre oameni. Consider că noi, oamenii aceștia mici putem să facem mult mai multe lucruri frumoase împreună. Politica cred că este ultima în care m-aș băga... Eu sunt cu picioarele pe pământ, noi suntem oameni maturi, a declarat co-fondatoarea caritate.md.

mamaplus

Amintim că la sfârșitul anului 2023 s-a adeverit faptul că Gheorghe Cavcaliuc ar fi tatăl Liei, fiica Svetlanei Sainsus.

Svetlana a publicat pe Facebook câteva fotografii cu fiica ei, iar o rintre cei care au comentat s-a regăsit și Parascovia Cavcaliuc, care se pare că este bunica Liei.

„Bravo, bravo, succes principesa lu Bunica”, a scris femeia.

mamaplus