mamaplus

Gemenii Matei și Damian împlinesc 10 ani. Olga Manciu, mesaj special: ”Nu îmi vine să cred!”

-
//
22.07.2022

Sărbătoare importantă în familia Manciu. Gemenii Matei și Damian își vor pune câte o dorință astăzi atunci când vor sufla în lumânările de pe tortul aniversar. La cei 10 ani împliniți, băieții sunt foarte descurcăreți și prietenoși, iar mama lor e mândră de faptul că s-au adaptat destul de repede la școală, în Marea Britanie.

Cu ocazia jubileului de astăzi, Olga le-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

”Să fiu sinceră un pic nu îmi vine să cred că eu am copii de 10 ani. Când? Cum? Unde? Au trecut acești ani ca 2 zile!  Ei sunt prietenii mei cu care pot vorbi la orice subiect. Ei sunt alinarea mea și mereu își pun umerii pentru a mă susține. Ei sunt plini de iubire și căldură față de toți oamenii. Ei știu să aprecieze tot ce au. Ei sunt bărbați adevărați, chiar dacă în varianta mini. Ei sunt 2 - ȘI ASTA E PUTEREA LOR CEA MAI MARE! Damian și Matei noi vă mulțumim pentru că ne-ați ales anume pe noi. Vă mulțumim pentru tot ceea ce ne oferiți. Nu promitem că vom fi cei mai minunați și perfecți părinți, dar cel puțin cu siguranță vă pot spune că noi la moment dar și în viitor o să facem absolut tot ce ne stă în puteri pentru a vă îndeplini visele și a vă oferi tot ce e mai bun! Vă iubim infinit.”, se arată în mesajul bloggeriței.

Olga Manciu a mărturisit anterior că Damian și Matei sunt maturi, inteligenți și foarte sinceri. În timp ce Damian este ”dreptatea”, fratele lui geamăn este ”bunătatea”. Bloggerița mai spune că, la o zi distanță de nașterea lui Damian și Matei, a împlinit vârsta de 21 de ani. Chiar dacă a fost greu la început, timpul le-a așezat pe toate la locul lor.

Menționăm că Olga și Alexandru Manciu au marcat 10 ani de căsnicie în toamna anului trecut. Cuplul mai are un băiat, Vladimir, în vârstă de cinci anișori.

mamaplus