mamaplus

Gemenii lui George și Amal Clooney, fotografiați în vacanță cu faimoșii lor părinți

-
//
22.07.2022

Gemenii Alexander și Ella Clooney au, deja, cinci ani. Copiii lui George Clooney și ai superbei sale soții, Amal Clooney, au fost ținuți destul de departe de ochii curioșilor, însă ieri, aceștia au fost surprinși de paparazzi alături de părinții lor. Agenția de presă care a vândut mai departe pozele le-a acoperit, însă, fețele micuților, ca urmare a presiunilor mamei lor, de profesie avocat.

Amal, George și copiii lor au fost fotografiați coborând din barca lor într-o localitate din zona lacului Como, Moltrasio, acolo unde cei patru au luat cina în familie. 

mamaplus

Născuți în anul 2017, gemenii Ella și Alexander au crescut foarte mult și sunt acum doi copii frumoși și privilegiați, care, după cum putem observa, își petrec verile alături de părinții lor, în peisajul feeric al Lacului Como din Italia, acolo unde George deține o proprietate.

Este cât se poate de evident că George Clooney și frumoasa lui familie trăiesc cu adevărat la bella vita în patria adoptivă a celebrului actor american, Italia.

mamaplus