mamaplus

Gemenele din Căușeni, care au luat 10 pe linie la BAC, vor merge în vacanță în Grecia

-
//
07.07.2022

Dacă depui mult efort și ai dragoste de carte se poate. O demonstrează două gemene din raionul Căușeni care s-au ales cu 10 pe linie la toate examenele de Bacalaureat. Nu au făcut nici o lecție suplimentară în viața lor, iar pentru a ajunge la școală erau nevoite să se trezească aproape zilnic la șase dimineața. După difuzarea unui reportaj despre Adriana și Iana Tataroi din satul Tănătari, raionul Căușeni, o agenție de turism de la noi din țară a decis să le facă fetelor o surpriză și le-a oferit o vacanță gratuită în Grecia.

Surpriza a fost organizată de prezentatorul Anatol Melnic, care a chemat gemenele la Chișinău sub pretextul luării unui interviu.

Când va avea loc vacanța nu se știe, cert este că fetele au devenit virale pe Internet, după ce mai multe televiziuni din țară au preluat istoria de la Studio-L și au prezentat povestea lor de succes. Acum fetele se pregătesc de admitere. Acestea afirmă că vor depune documentele la facultăți diferite în România. În timp ce una și-a ales medicina, alta va merge la Facultatea de Drept.

mamaplus