mamaplus

Gătește pentru cei dragi cu Dr. Oetker și poți câștiga 25000 lei!

-
//
07.05.2021

Primăvara aceasta ne-a demonstrat din plin că unele lucruri nu se schimbă niciodată. Lucruri minunate, precum este plăcerea de a pregăti bunătăți pentru toți cei dragi sau bucuria de a câștiga premii gătind cu multă dragoste. Din 1 aprilie, Dr. Oetker a dat startul feeriei cadourilor. Astfel, campania promoțională ”Din fericire, unele lucruri nu se schimbă niciodată” a făcut fericit în fiecare săptămâna câte un consumator, pe care l-a răsplătit cu 5000 de lei, iar la finalul lunii mai ne pregătește chiar și un premiu mare de 25000 de lei.

Așadar, mai ai timp să te înscrii și tu în campanie, fie pe www.oetker.md, fie prin SMS la 1817 pentru că, și în săptămânile următoare, până pe 31 mai, te așteaptă încă multe surprize. Tot ce trebuie să faci e să gătești cu produse Dr. Oetker și să păstrezi bonul fiscal pentru înscriere!

Tot în aprilie, Dr. Oetker a lansat și provocarea denumită #prajiturinemuritoare, către vedetele din Moldova, invitându-le să gătească ceva delicios și deosebit, iar pentru toți fanii vedetelor din campanie, a pregătit multe alte surprize frumoase și dulci.

Nu a uitat firește nici de gospodinele din unul din cele mai populare grupuri de gătit din Republica Moldova - Delicii din bucătăria mea – cărora le-a oferit șansa de a împărtăși rețetele lor favorite, dar și de a câștiga ajutoare de nădejde în bucătăria lor.

Fie că vorbim de premii bănești consistente, produse Dr. Oetker sau electrocasnice utile, de mare ajutor în bucătăria oricărei gospodine, toate au ajuns și vor mai ajunge și în perioada următoare în casele moldovenilor. Chiar și tu poți fi unul dintre acești moldoveni fericiți!

Cunoscuta interpretă Adriana Ochișanu a deschis lista vedetelor moldovene care au gătit pentru public în această primăvară, folosind produsele Dr. Oetker. Ea a dat curs provocării #prajiturinemuritoare şi a gătit un desert foarte delicios, o tartă cu mere, o rețetă pe cât de bună la gust pe atât de ușor de pregătit. Te invităm să o încerci și tu!

mamaplus

Mariana Mihăilă a fost următoarea vedetă care ne-a gătit live, alături de talentata ei cumătră și prietenă. Ce a ieșit? Multă veselie și niște gogoși de post foarte gustoși.  

Maggy Platon, cunoscuta bloggeriță și tânără mămică, a acceptat provocarea #prajiturinemuritoare lansată de Dr. Oetker și a gătit pentru prima oară pentru noi Brownie cake, la care s-a descurcat de minune. Descoperă rețeta ei AICI.

mamaplus

Pentru a spori momentele fericite ale tuturor gospodinelor din Moldova, de Sărbătorile de Paști, vedetele noastre le-au venit în ajutor cu rețete originale, una și una.

Talentata Gabriela Mica Gospodină a fost nelipsită și ne-a înveselit cu inocența ei de copil, dar și cu o rețetă delicioasă de Cozonac, numai bună pentru masa de sărbătoare.

mamaplus

În categoria #prajiturinemuritoare a fost înscrisă și Pasca cu brânză de vaci, care este o Regină pe masa de Paști a fiecărui moldovean. Iar provocarea la gătit lansată de Dr. Oetker pentru interpreta Lenuța Gheorghiță a avut ca rezultat o frumusețe de Pască, la pregătirea căreia îndrăgita cântăreață s-a descurcat absolut de minune. Dacă vrei și tu rețeta ei de pască cu brânză de vaci, o poți găsi AICI.

 

mamaplus

Să vedem ce surpriză ne pregătește și Cornelia Ștefăneț, care ne va prezenta în curând o bunătate de rețetă. Vedeta ne-a promis că ne va lăsa gura apă când va găti pentru noi, în cadrul provocării #prajiturinemuritoare lansate de către Dr. Oetker.

mamaplus

Așadar, fii și tu vedetă în bucataria ta și arată lumii întregi cât de bine te pricepi în ale gătitului. Îți va fi alături un prieten de nădejde, Dr. Oetker. Și nu uita că, până pe 31 mai, te va răsplăti cu generozitate, săptămânal, cu 5000 de lei sau chiar cu premiul cel mare de 25000 lei. Detalii pe www.oetker.md.

Până acum deja 4 participanți norocoși au fost recompensați pentru implicarea lor în campania “Din fericire, unele lucruri nu se schimbă niciodată!”. Mai rămân 4 premii de oferit până la final de luna mai, când se încheie campania și unul dintre ele poate fi al tău! Îți dorim să gătești multe bunătăți cu Dr. Oetker și mult succes!