mamaplus

Gabriela Damir se laudă cu o siluetă de invidiat la un an de la naștere

-
//
21.02.2024

Acum un an, pe 14 ianuarie 2023, Gabriela Damir a devenit mămică pentru prima oară. După naștere, influencerița a adăugat câteva kilograme în plus, însă a reușit timp de un an să revină la silueta de altădată.

mamaplus

Gabriela poartă cea mai mică mărime la haine, iar talia sa e ca trasă prin inel.

Secretul influenceriței este modul echilibrat de viață și alimentația sănătoasă. 

„Am petrecut vreo 4-5 ani mâncând doar o dată pe zi, sau maxim de două ori, și mă simțeam excelent. Prin aceasta am reușit să-mi mențin greutatea și chiar să slăbesc până la sarcină”, spunea tânăra anterior.

mamaplus

Anterior, silueta bloggeriței a fost criticată de nenumărate ori de urmăritori, iar la un moment dat, Gabriela le-a răspuns răutăcioșilor: 

“”Ei îi pare că încă e model după naștere”, așa o frază am auzit la adresa mea. Păi iată, nu am fost model și nu pretind să fiu (nu mă încadrez în parametrii necesari și nici înfățișarea nu-i cea pentru a fi model) dar mă consider o femeie frumoasă, după naștere și mai frumoasă și port cu mândrie aceste kilograme în plus după lucrul imens pe care l-a făcut corpul meu…

După sarcină, nivelul meu hormonal este mereu variabil, motiv pentru care poate fi mai dificil să pierd ultimele kilograme în plus. Îmi dau timp, probabil va trece un an de la naștere și încetul cu încetul totul se va întoarce la normal”, menționa Gabriela.

mamaplus