mamaplus

Gabriela Damir, despre divorțul părinților săi biologici și dorința de a avea un copil

-
//
07.02.2022

Anul 2021 a fost unul magic pentru bloggerița Gabriela Damir, pentru că și-a legat destinul cu bărbatul pe care spune că îl iubește foarte mult. Gabriela Damir și regizorul Roman Burlaca formează un cuplu de mai bine de doi ani, iar în toamna anului trecut s-au căsătorit într-un cadru restrâns alături de familie și cei mai apropiați prieteni. Gabriela mărturisește că relația cu Roman i-a schimbat viața în totalitate și își dorește să devină mamă în viitorul apropiat, deși până nu demult era foarte sceptică în această privință.

”Mereu am spus că niciodată nu am să fac un copil, fiind într-o relație cu un bărbat de care nu sunt sigură, pentru că eu vin dintr-o familie în care părinții au divorțat când eu eram micuță. Nu pot să spun că am suferit sau am dus o viață foarte grea. Da, am unele traume, dar atât de tare m-a marcat pe mine situația asta încât eu am spus că ai mei copii nu vor trece prin ce am trecut eu. Cu toate că, repet, am avut o situație foarte pozitivă și foarte bună.”, a povestit Gabriela Damir la Unu Noaptea.

Ina și Dorin Damir au divorțat pe când Gabriela era foarte mică. Deși i-au fost alături și i-au oferit o copilărie fericită, armonia din familie i-a lipsit totuși foarte mult.

”Eu nu i-am avut pe tata și mama acasă, alături. Eu nu am avut tatăl care să vină seara acasă și îmi citească povești, să fie lângă mine. Așa că, am zis că atunci când voi fi 100% sigură, voi întâlni omul și voi trăi câțiva ani cu el – atunci voi înțelege că a venit momentul să fac un copil. Da, cred că am ajuns în acel punct când îmi doresc foarte mult un copil pentru că știu că o să fie bine la noi.”, mărturisește bloggerița.

Într-un interviu recent, Roman Burlaca spunea că în familia lor nu prea există loc pentru certuri, iar Gabriela a dezvăluit secretul fericirii lor.

”Roma se ține mereu de cuvânt, are grijă de mine și este înțelegător. El îmi e cea mai bună prietenă, el îmi e tată, îmi e mamă, atunci când trebuie – soră și frate. Eu pot să fiu foarte deschisă, să-mi pun sufletul pe masă și să-i spun tot ce mă deranjează, tot ce mă doare, tot ce se întâmplă în viața mea. Roma mereu o să mă înțeleagă. Chiar dacă el poate să fie uneori critic, eu nu mă supăr, pentru că știu că el îmi vrea binele.”, a mai adăugat bloggerița.

mamaplus