mamaplus

Fosta iubită a Prințului Harry a devenit mamă în secret și s-a căsătorit recent

-
//
17.05.2022

Chelsy Davy, de 36 de ani, fosta mare iubire a Prințului Harry, s-a căsătorit în mod neașteptat cu iubitul ei care lucrează în domeniul hotelier, Sam Cutmore-Scott, de 37 de ani. Proaspătul ei soț a absolvit Colegiul Eton, urmat și de Harry, fiind cu un an mai mare decât prințul.

"S-au căsătorit, e adevărat. Foarte puțină lume știe despre nuntă", a declarat o sursă pentru publicația Daily Mail.

Chelsy Davy a avut o relație de șapte ani cu Prințul Harry, de care s-a despărțit în anul 2011, deoarece tânăra nu și-a dorit să facă parte din familia regală. Cu toate acestea, blondina se pare că n-are nimic împotriva căsătoriei, dimpotrivă.

Cuplul a refuzat să comenteze știrea legată de căsătorie, dar Chelsy Davy pare să fi confirmat vestea împărtășind prietenilor o fotografie cu ea purtând o verigheta sub inelul ei de logodnă cu safir.

În martie, s-a aflat că fosta iubită a lui Harry a născut primul ei copil, un băiat pe nume Leo, cu două luni înainte, fără ca nimeni să știe că este însărcinată. Identitatea tatălui era necunoscută atunci.

Cu toate acestea, câteva săptămâni mai târziu, aveam să aflăm că tatăl este actualui ei soț, Sam Cutmore-Scott, director general al Hotelului Harper din Holt, regiunea Norfolk.

Chelsy, care s-a născut în Zimbabwe și acum conduce o afacere cu bijuterii și una specializată pe călătorii de lux, a dezvăluit în 2020 că are un iubit serios, dar nu i-a dezvăluit numele.

mamaplus