mamaplus

FinComBank dă startul campaniei Black Week

-
//
15.11.2021

Black Week la Depozite la FinComBank! Începând cu 15 noiembrie 2021, o săptămână întreagă te vei bucura de oferte fierbinți, elaborate special pentru tine!  Primește un bonus suplimentar de 0,50% la dobânda anuală la deschiderea unui depozit în lei moldovenești pe un termen de 25 de luni. 

Black Week este o oportunitate bună de a alege un depozit cu o rată avantajoasă, fie pentru a primi dobânda chiar în ziua deschiderii depozitului, fie pentru a obține rata la sfârșitul perioadei. Acum, poți să-ți realizezi visele așa cum îți dorești. Adună bani pentru a pleca într-o călătorie sau a te odihni cu cei dragi, pentru a te bucura de casa ta, pentru a schimba decorul din apartament, a-ți lua un gadget pe măsură sau pur și simplu a înmulți banii care stau ca o rezervă.

„Pentru al treilea an consecutiv, FinComBank desfășoară campania promoțională Black Week la Depozite. Venim cu promoții speciale, oferind posibilitate clienților noștri de a beneficia de cele mai optime condiții la depozitele în valută națională. Și pentru că ne dorim să fim mai aproape de visele și ambițiile clienților noștri, ne-am gândit la o săptămână întreagă de promoții, pentru ca aceștia să nu fie restrânși de timp și să poată analiza toate oportunitățile”, a declarat Olga Naconecinaia, Șef Trezorerie, FinComBank.

De Black Week, alege între depozitele cu rată fixă sau rată flotantă:

  • Depozitul AVANS FIX în lei cu rată fixă. Primește dobânda în mărime de 4,00% în avans în ziua deschiderii depozitului. Este un produs unic pe piață autohtonă, care permite să obții % în avans pentru toată perioada depozitului și să le investești după bunul plac. Cu Depozitul Avans Fix de la FinComBank, primești dobânda inteligent, nu aștepta până când inflația îți va consuma toate economiile!
     
  • Depozitul RAȚIONAL în lei cu rată flotantă. Lasă banii să lucreze pentru tine! Beneficiază de 5,00% anual, planifică, economisește și fii sigur, că vei primi un venit decent. Cu noi, planurile tale vor prinde viață mai rapid!

De ce alegi ofertele fierbinți la depozite de la FinComBank:

  • beneficiezi de o dobândă avantajoasă;
  • obții un card cadou, Internet Banking FinComPay gratuit și acces nelimitat la gama largă de produse și servicii online;
  • primești dobânda direct pe card;
  • ştii că economiile tale sunt în siguranță!

Ești așteptat cu drag în sucursalele Băncii  între 15 - 21 noiembrie! Nu rata șansa și bucură-te de oferte speciale la depozite! 

Află mai multe detalii și lăsă datele tale de contact, iar reprezentanții FinComBank vor reveni cu un apel!

Oferta este valabilă pentru depozitele noi, deschise în valută națională pe o perioadă de 25 de luni, în perioada promoției în sucursalele Băncii.