mamaplus

Fiica Xeniei Deli a împlinit patru anișori! Primele imagini de la petrecere (FOTO)

-
//
20.07.2022

Modelul Xenia Deli și-a sărbătorit fiica zilele trecute și cu această ocazie a organizat o petrecere de vis, în nuanțe roz, așa cum se cuvine unei prințese adevărate. Micuța Anastasia este pasionată de păpușile Barbie, iar părinții au insistat ca decorul să fie neapărat în această stil. Primele imagini de la eveniment au adunat numeroase reacții pozitive și aprecieri din partea urmăritorilor Xeniei.

Modelul încearcă să nu afișeze chipul fiicei sale, însă de această dată a publicat o fotografie cu ea și un mesaj emoționant în care îi dorește Anastasiei ca îngerul ei păzitor să-i fie mereu alături.

mamaplus

Decorul petrecerii a fost unul de-a dreptul impresionant, iar părinții sunt topiți după fiica lor care a împlinit patru anișori.

mamaplus

La eveniment au fost prezente și cele mai importante femei din viața Xeniei, care s-au îmbrăcat conform dress-codului impus de gazde și sărbătorită.

mamaplus

Menționăm că modelul Xenia Deli este căsătorită cu milionarul Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, iar in 2018, cei doi au devenit parintii Anastasiei.

mamaplus
mamaplus