mamaplus

Fiica Svetlanei Sainsus dezvăluie secretul despre Gheorghe Cavcaliuc? „Se pupă cu Eugenia lui…”

-
//
08.06.2024

Fiica Svetlanei Sainsus, Lia, a fost protagonista unui videopodcast. Micuța a relatat despre relația părinților ei în cadrul emisiunii „Asculta-mă”, iar spiritele se pare că vor fi încinse după ce s-a publicat teaserul.

mamaplus

Se pare că Lia a scos din casă mai multe secrete. Din anunțul emisiunii este clar că ea a vorbit despre săruturi cu limba, despre probabilitatea să aibă un frățior sau o surioară și despre credința în Dumnezeu.

Urmăritorii mamei sale, însă, se pare că așteaptă dezvăluiri despre tatăl Liei. În teaser fetița pronunță expresia „se pupă cu Eugenia lui…”, după ce relatează despre relația părinților săi.

Deocamdată nu este clar despre cine vorbește copila și în ce context rostește fraza. Totuși, internauții au presupus deja că ea s-ar referi la fosta soție a lui Gheorghe Cavcaliuc, Eugenia. Totodată, ei se întreabă dacă Svetlana Sainsus ar fi însărcinată. Adevărul, probabil, va fi aflat duminică, 9 iunie, când apare emisiunea integral.

Emisiunea „Asculta-mă” este difuzată în fiecare sâmbătă, la ora 11:00, la RLIVE TV.

Gheorghe Cavcaliuc a anunțat recent pe rețelele de socializare că a divorțat, iar la scurt timp Svetlana Sainsus a vizitat Londra. Evenimentele au avut loc pe fundalul zvonurilor precum că Lia ar fi copila lui Cavcaliuc.

Nici mama, nici presupusul tată al copilei nu au confirmat presupusa relați a lor, dar nici nu au infirmat ce se vehiculează din spațiul public.

Sursa: realitatea.md