mamaplus

Fiica lui Gigi Hadid a împlinit un an. Imagini adorabile cu micuța Khai

-
//
21.09.2021

Khai, fiica lui Gigi Hadid și a lui Zayn Malik a împlinit zilele trecute un an! Cu această ocazie, familia modelului a împărtășit imagini adorabile cu micuța Khai. Tatăl lui Gigi, Mohamed, a postat pe contul său de Instagram mai multe fotografii din timpul petrecerii organizate în cinstea celei mici. Într-una dintre imagini îl putem vedea pe acesta jucându-se cu nepoata sa, cei doi fiind înconjurați de o sumedenie de jucării și de baloane colorate.

Și Yolanda, mama lui Gigi Hadid, a împărtășit cu fanii săi mai multe fotografii cu cea mică, alături de care a scris următorul mesaj:

„La mulți ani îngerului nostru Khai. Cuvintele nu pot exprima câtă iubire și fericire ai adus în viețile noastre într-un an. Ești o ființă magică ce ne aduce zâmbete și fericire în fiecare zi.”

Chiar dacă au fost făcute publice o sumedenie de poze cu Khai, niciuna dintre ele nu ne prezintă și chipul micuței. Se pare că Gigi și Zayn își doresc să o țină pe fiica lor cât mai departe de ochii presei și ai publicului, pentru ca aceasta să se poată bucura de o copilărie normală.

„Știți că nu am publicat niciodată în mod intenționat fotografii cu fața fiicei noatre pe rețelele sociale. Ne dorim ca ea să aibă posibilitatea de a alege modul în care se prezintă lumii și să aibă parte de o copilărie cât mai normală”, a declarat Gigi Hadid.

mamaplus