mamaplus

Fiica lui Eminem s-a logodit după șapte ani de relație

-
//
16.12.2021

Fiica adoptivă a lui Eminem, Alaina Scott, s-a logodit cu iubitul ei,  Matt Moeller. Tânăra, în vârstă de 27 de ani, a făcut public momentul emoționant pe rețelele de socializare. 

În fotografiile postate de fiica adoptivă a rapperului în vârstă de 49 de ani, Matt stă în genunchi în timp ce o cere pe Alaina în căsătorie la The Monarch Club din Detroit, Michigan.

„Acest moment. Această viață. DA de o suta de ori. TE IUBESC!”, a scris Alaina Scott în descrierea fotografiilor postate pe contul său de Instagram. 

mamaplus

Cei doi au împlinit șapte ani de relație în luna iulie a acestui an și au demonstrat că se iubesc necondiționat. 

mamaplus

„Deși dragostea mea pentru tine a crescut cumva în ultimii 7 ani, un lucru a rămas același – ești persoana mea preferată. Ești cel mai bun prieten al meu, cel mai bun tată și cel mai bun partener. Îți mulțumesc că mă iubești. La mulți ani, ILY”, a scris Alaina pe Instagram la acea vreme, potrivit Daily Mail.

mamaplus

Eminem a adoptat-o pe Alaina după moartea cumnatei sale

Alaina Mathers are acum 27 de ani și este fiica cea mare a lui Eminem, aceasta fiind adoptată de el și de fosta lui soție, Kim Scott, în mijlocul anilor 2000. 

Alaina, pe numele ei real Amanda Marie Scott, s-a născut pe 3 mai 1993 și este fiica biologică a cumnatei lui Eminem, care s-a născut cu sindromul Down. Pentru a se asigura că tânăra va avea un viitor strălucit, Eminem și fosta lui soție, Kim Scott, au decis să o adopte, ocupându-se astfel de creșterea și educația ei.