mamaplus

Fiica Danielei Ciocanu a împlinit 4 ani. Ce poze emoționante a publicat prezentatoarea TV

-
//
16.05.2023

Astăzi fiica Danielei Ciocanu e omagiată. Miranda a împlinit 4 ani. Cu această ocazie, prezentatoarea TV a publicat mai multe fotografii de familie, care redau dragostea și fericirea ce plutesc în aer. De asemenea, Daniela a scris și un mesaj special, dedicat fiicei sale:

mamaplus

“4 ani de când cred în miracole. Lady Miranda demonstrația minunilor ❤️❤️❤️”

mamaplus

Amintim că Daniela a luptat cu diagnosticul de infertilitate. Medicul i-a spus că nu va putea avea copii pe cale naturală. Totuși, ea a fost o excepție. Acum, prezentatoarea TV și soțul său Victor au o fiică minunată.

“Eu cred în materializarea gândului. Până la Miranda foarte multe lucruri mi s-au întâmplat fiindcă mi-am dorit. Cum am zis, așa s-a întâmplat și atunci când a venit domnul Calaraș și mi-a spus: „Daniela, tu nu poți avea copii pe cale naturală”. Eu i-am spus: „bine, domnul Călăraș”, dar nu am acceptat vorba lui fiindcă eu sunt foarte ambițioasă și cred în gândurile mele. Am crezut că pot deveni mamă pe cale natulară.

Soțul meu insista să începem procedurile, dar eu i-am spus să aibă un pic de răbdare. În capul meu se plantase ideea că vine copilul fără eprubete și, în septembrie 2018, după trei săptămâni de vacanță în Croația, Victor mi-a spus: „gata, până aici a mers soldatul, mergem să facem procedura”.

După mai multe investigații ar fi trebuit să fac un vaccin și pur instinctiv am făcut un test de sarcină care avea două liniuțe. Am plecat la sora mea și am mai făcut unul și iarăși erau două liniuțe, oricum sora mea m-a sfătuit să dau și o analiză de sânge pentru a fi sigură (în tot acest timp soțul meu mă aștepta acasă).

Până și analiza de sânge a arătat că domnul Călăraș nu a avut dreptate, Daniela a câștigat (râde). Domnul Călăraș mi-a spus: „medicina are 5% de coridor întunecat, pe care noi nu-l putem până la sfârșit lumina și iată tu ești un caz din coridorul acela întunecat”, povestea Daniela în cadrul unui interviu.

Sursa: Mamaplus.MD