mamaplus

Fetița lui Anatol Melnic, în ipostaze sexy la TV

-
//
23.09.2019

Comentarii dure la adresa prezentatorului Anatol Melnic! Internauții i-au aruncat replici tăioase, după ce în mediul online a apărut videoclipul fetiței sale care abia anul acesta a pășit în clasa întâi.

mamaplus

Micuța Kamelia apare într-o ținută sexy cu dresuri de plasă, cântând o piesă în engleză, cu un mesaj pe care doar adulții l-ar putea înțelege.

Videoclipul ar fi apărut inițial la un post TV autohton pentru copii, pe care publicul îl dezaprobă din cauza mai multor piese cu texte în engleză, care sunt neadecvate pentru cei mici.

Vloggerul Jăka Banditu s-a arătat deranjat de noul trend apărut la televiziunile de la noi și a venit cu o impresie despre videoclipul în care apare fiica lui Anatol Melnic.

"E o piesă cu un conținut destul de matur, pentru un copilaș atât de nevinovat... unde se pierde copilăria, inocența, frumosul? Cleopatra Stratan tot a fost copil cândva, dar conținutul pieselor ei era altul și ținuta ei vestimentară era corespunzătoare vârstei. Știu că asta se vinde acum, dar hai să nu exagerăm, măcar cu copiii noștri", a scris acesta pe Facebook.

Pentru curioși, videoclipul poate fi vizionat AICI.

Sursa: mamaplus.md