mamaplus

Fetița Inesei Voscoboinic împlinește doi ani! Cât de mult s-a schimbat Priya

-
//
14.05.2021

Este o mică fashionistă, adoră să călătorească împreună cu părinții săi și adună mai multe aprecieri pe Instagram decât mama ei. Micuța Priya împlinește astăzi doi anișori, iar noi am zis să adunăm aici o colecție de imagini cu ea, ca să o admirați și voi cât este de dulce.

mamaplus

”Eu mai am momente în care nu-mi vine să cred că sunt mamă. S-a făcut atât de mare și de pricepută. Îi place să danseze, să cânte și crede că a întâlnit prima ei dragoste! (Vecinul de la bunei, Goșa, 8 ani) Spune poezia “Мишка косолапый” fără ajutorul meu, iar dacă încerc să o ajut o ia de la început.”, povestește Inesa.

mamaplus

Priya face înot de la vârsta de 3 luni, iar mămica ei mărturisește că a fost cea mai bună decizie pe care a luat-o vreodată.

”Decizia de a o da pe Priya la înot de la 3 luni a fost una dintre cele mai bune decizii ale mele, pentru simplul motiv că ea se simte foarte confortabil în apă (azi a înotat 2 ore încontinuu), iar eu am scăpat de o frică anormală a mea legată de apă.”, spune Inesa Voscoboinic.

mamaplus

Ca să vă inspirați și mai mult, avem mai jos trei outfituri de zi pentru fetițe mici, prezentate de sărbătorita zilei de astăzi.

mamaplus
mamaplus
mamaplus

Adevărul este că Priya îi seamănă mult tatălui său, chiar dacă a luat și câteva trăsături de la Inessa.

mamaplus