mamaplus

Fetiță de trei ani, zdrobită cu mașina de tatăl său. Cum s-a produs tragedia

-
//
13.04.2021

Tragedie de nedescris și durere fără margini. Un tată şi-a călcat cu roata maşinii fetița de numai trei ani, care se juca pe o alee în curtea unei societăți comerciale. Teribilul accident s-a produs în după-amiaza zilei de luni, 12 aprilie.

În jurul orei 15.30, tânărul de 27 de ani, aflat la volanul unui BMW, a pătruns de pe drumul național în curtea unei firme care îi aparține tatălui său. Apoi a făcut un viraj la dreapta pentru a intra pe o alee pavată. Din păcate, fetița se afla în şezut pe această alee, tatăl ei nu a observat-o şi cu roata din dreapta față a maşinii a trecut peste micuță. Cazul a avut loc într-o localitate din județul Suceava, România.

Bărbatul a sunat la 112 pentru a cere sprijin medical, dar nu a mai aşteptat să vină ambulanța, a urcat fetița în maşină şi a pornit spre spitalul din Rădăuți. 

Medicii n-au reuşit să o salveze. Copila a suferit răni „incompatibile cu viața“. A ajuns la spital în stop cardio-respirator, cu multiple traumatisme - între care unul sever în zona capului. Polițiştii suceveni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.