mamaplus

Fetiță de 7 ani, răpită şi violată într-o dubă. Copila a fost abandonată la marginea unei păduri

-
//
19.08.2022

Caz halucinant în Marea Britanie. Un bărbat a fost arestat după ce ar fi agresat sexual o fetiță de şapte ani pe care a abandonat-o ulterior într-o pădure de la marginea oraşului. Potrivit polițiştilor britanici, copila ar fi fost răpită din Droylsden, Greater Manchester, miercuri după-amiaza, în jurul orei locale 16:00. Polițiştii sunt acum pe urmele unui al doilea suspect, un tânăr considerat complice la întregul atac, scrie The Sun.

Anchetatorii au transmis că fata ar fi fost smulsă de un bărbat şi dusă într-o zonă împădurită, acolo unde ar fi întreținut relații intime forțate cu ea. După ce a comis ororile, tânărul a abandonat-o pe copilă în pădure. 

Ea a reuşit să îşi găsească singură drumul către un parc din apropiere, acolo unde a reuşit să se revadă cu familia ei. În urma unei anchete, polițiştii au arestat un bărbat în vârstă de 35 de ani, suspectat de răpire şi agresiune sexuală. Bărbatul va rămâne în spatele gratiilor, urmând să fie audiat zilele următoare. 

Mai mult, polițiştii au pornit acum pe urmele unui al doilea suspect, despre care spune că ar fi acționat "în mod suspicios" în zona respectivă la momentul petrecerii atacului. Oamenii legii au făcut publice două fotografii cu bărbatul şi au îndemnat populația să anunțe cea mai apropiată secție de poliție în cazul în care au detalii despre acesta. 

Prima imagine a fost surprinsă la câteva momente după răpire, în timp ce a doua a fost făcută la aproximativ 30 de minute după atac, au transmis polițiştii.