Fetiță bătută cu bestialitate de tatăl unui coleg de clasă

Fetiță bătută cu bestialitate de tatăl unui coleg de clasă

-
//
21.09.2017

Un bărbat a fost reţinut marţi noapte după ce a bătut o fetiţă în vârstă de 13 ani în plină stradă şi va fi condus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea de a se dispune măsuri preventive. Potrivit anchetatorilor, agresorul trăieşte în concubinaj cu o femeie din comuna Albota. Femeia are un băiat, care ar fi fost agresat la șcăală de către victimă. Copilul a mers acasă şi i-a povestit mamei ce i s-a întâmplat, iar aceasta şi-a anunţat concubinul.

Fetiță bătută cu bestialitate de tatăl unui coleg de clasă

Fără să stea pe gânduri, bărbatul, făcut foc şi pară, a plecat în căutarea micii agresoare. Marţi după-amiază, împricinatul s-ar fi întâlnit cu fata pe stradă şi a luat-o la bătaie. Văzând ce se întâmplă, un localnic a sunat la 112 şi a solicitat ajutorul unui echipaj medical, scrie presa locală. 

Copila a fost transportată la Spitalul de Pediatrie Piteşti, unde medicii au constatat că suferise un traumatism cranian şi încă unul abdominal. Potrivit protocolului pentru astfel de situaţii, spitalul a sesizat poliţia, iar judiciariştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti au deschis dosar penal.

Totodată, agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore şi rămâne de văzut dacă va fi arestat sau va fi cercetat în stare de libertate.

Sursa: realitatea.net