mamaplus

Femeia care a cheltuit 12.500 de euro pentru examenele auto. Și-a luat permisul după 960 de încercări

-
//
28.03.2023

Costul total al celor 960 de probe scrise și practice a fost de aproximativ 12.500 de euro.Cha Sa-soon avea nevoie de permisul auto pentru a-și susține afacerea. Părerile utilizatorilor Reddit cu privire la întâmplarea femeii sunt împărțite, scrie Alephnews.

mamaplus

Cha Sa-soon este femeia care a cheltuit 12.500 de euro pentru a-și obține permisul auto, reușind abia la cea de-a 960-a încercare. Povestea ei a fost readusă recent în discuție pe Reddit, după 15 ani de la întâmplarea evenimentelor.

Ea a susținut prima încercare la proba scrisă în luna aprilie a anului 2005. După primul eșec întâmpinat, sud-coreeana nu s-a descurajat și a continuat să susțină proba scrisă până când a reușit să promoveze examenul, la a 860-a încercare. La început, femeia susținea testul în fiecare zi lucrătoare a săptămânii.

Proba practică a reprezentat și ea o provocare pentru Cha Sa-soon. Femeia a trebuit să susțină examenul auto de 960 de ori, având în vedere atât probele scrise, cât și cele practice. 

Costul total a fost de aproximativ 12.500 de euro, conform Daily Mail. În ciuda cheltuielilor colosale, Cha Sa-soon nu a renunțat, întrucât permisul auto i-ar fi fost de mare ajutor pentru afacerea sa. Instructorul lui Cha Sa-soon de la Școala de șoferi Jeonbuk a spus: „Când în sfârșit și-a luat permisul, am ieșit cu toții să o aplaudă și am îmbrățișat-o, dându-i flori”. Femeia a primit chiar și un vehicul în valoare de 13.000 de euro de la compania sud-coreeană Hyundai.

Hyundai.

 

Cha Sa-soon obișnuia să susțină proba scrisă de câte 5 ori în fiecare săptămână.

Cum a ajuns povestea lui Cha Sa-soon iar la lumină

Întreaga întâmplare a fost readusă în discuție recent, pe platforma Reddit, unde internauții nu au ezitat să-și împărtășească părerile despre meritul ei. Un redditor a scris: „De 960 de ori? Sună ca un eșec sistemic. Se irosește timpul tuturor dacă nu există o perioadă de așteptare obligatorie de 1 lună sau 1 săptămână între probe. Altfel, te alegi doar cu oameni își încearcă norocul din nou și din nou, în loc să învețe.”

Un alt utilizator a mărturisit că s-a simțit ușor trist, deoarece a presupus că Cha Sa-soon nu avea pe nimeni care să o ajute să se pregătească pentru examenul auto. Acesta a scris: „Cazi de 959 de ori, dar te ridici de 960. Dar serios, povestea mă întristează, nu a avut pe nimeni care să o ajute să învețe?”