mamaplus

Felicia Sîrbu a emigrat în Italia, alături de fiica ei în vârstă de 5 ani

-
//
30.03.2022

Deși are o carieră impresionantă în televiziune și în afaceri, Felicia Sîrbu a decis să plece din Moldova, în căutarea unor oportunități noi. Ea a emigrat în orașul Milano din Italia, alături de fiica ei Casandra, în vârstă de cinci ani și jumătate. Fosta prezentatoare TV a povestit în premieră despre această decizie și noua  etapă din viața ei.

Chiar dacă nu are un job la moment, Felicia mărturisește că are planuri mari de viitor, dar încearcă să le realizeze pas cu pas, cu multă răbdare și chibzuință.

”Am plecat din Moldova pentru că simțeam că vreau mai mult și știu că Moldova din păcate este limitată în oportunități. Sunt responsabilă pentru viața și realizările mele și trebuie să încerc să fac maxim. Încă un moment decisiv este viitorul Casandrei. Vreau să îi ofer studii bune și un viitor cât mai promițător. Probabil situația dezastruoasă din Ucraina, care e atât de aproape de Moldova, a grăbit acest pas pe care oricum îl planificam.”, a povestit Felicia Sîrbu pe contul său de Instagram.

Deși nu și-a vândut deocamdată casa din Moldova, Felicia spune că este în proces de adaptare și este îndrăgostită de Milano.

mamaplus