mamaplus

Vacanța de vară începe cu o lună plină de distracții la Shopping MallDova

-
//
30.05.2023

Ziua Internațională a Copilului este celebrată timp de o lună la Shopping MallDova. Începând cu data de 2 iunie și până la finalul lunii, micii vizitatori ai centrului comercial vor avea partea de spectacole, petreceri și jocuri interactive. 

Startul distracției de la început de vară va fi dat vineri, 2 iunie. Începând cu ora 13:00 copiii vor putea primi câte o înghețată Sandra, pentru a-și lua porția de energie pentru toate activitățile.

În intervalul 13:00-16:00, clovnii îi vor întâlni pe vizitatori cu baloane, zâmbete și multă veselie. De la petrecere nu puteau lipsi nici artiștii care fac picturi pe față, iar cu ajutorul pensulelor îi vor transforma pe cei mici în super eroi, prințese sau orice alte personaje cu puteri magice. Și animatorii și-au dat întâlnire la marea distracție, pentru ca cei mici să nu se plictisească. 

Iar în partea a doua a zilei, de la ora 16:00 va avea loc marele Show cu concursuri și cadouri pentru cei mai activi participanți. 

Distracția însă nu se termină aici și va continua pe tot parcursul lunii iunie. 

În fiecare zi de vineri și sâmbătă, de la 16:00 la 18:00, animatorii deghizați în diferite personaje își dau întâlnire la Shopping MallDova, pentru a-i distra pe cei mici. 

Iar în fiecare zi de joi, adică pe 8, 15, 22 și 29 iunie, începând cu ora 17:00, copiii, dar și cei mari vor putea participa la diferite show-uri interactive: „Harry Potter – noile descoperiri”, „Chemarea Junglei”, „Circul” și „Hawaii Party”.

De asemenea, în data de  14, 21 și 28 iunie, vizitatorii Shopping MallDova vor putea participa la Laboratoarele Digitale, care-și propun să-i ajute pe copii să-și formeze, să-și îmbunătățească și să-și testeze abilitățile necesare pentru profesiile viitorului. 

Nu ratați nici Târgul Producătorilor Autohtoni, care va aduna, în cel de-al treilea week-end a lunii, între 17-18 iunie, zeci de artizani ce fac produse și jucării destinate copiilor. 

Luna iunie este luna copiilor la Shopping MallDova!

mamaplus

Maib este partener general al evenimentului Kids Day, tânăra generație fiind în centrul atenției băncii. Cardul maib junior i-a cucerit pe copii și părinți prin designul jucăuș, aplicație mobilă și posibilitatea de a-și gestiona banii în siguranță. Maib junior, cel mai cool card bancar pentru copii și adolescenți, e gata de o nouă aventură de vară și te invită fii în trend cu acest card.

Maib este liderul sectorului bancar din Republica Moldova și unul dintre cele mai iubite branduri din țara noastră, apreciat atât pentru produsele și serviciile bancare, cât și pentru experiențele pe care le creează clienților în sucursale sau în online. Angajamentul brandului maib este de a crea soluții financiare simple și inteligente, potrivite stilului de viață, care inspiră oamenii să fie mai fericiți și afacerile – mai prospere.