mamaplus

Unde vor avea loc în capitală târgurile cu produse autohtone în weekendul 2-3 iulie 2022

-
//
01.07.2022

Primăria municipiului Chișinău informează că în weekend-ul 2-0 iulie 2022, în capitală vor fi organizate diverse târguri cu produse autohtone.

  • În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford", bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, va avea loc Târgul EcoLocal, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali, producătorii locali cu produse alimentare și nealimentare ecologice autohtone (sâmbătă, 02 iulie);
  • În sectorul Rîșcani, pe str. M. Basarab, 1, bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 6 va avea loc Târgul producătorilor autohtoni, organizat de pretura de sector. De asemenea, pe Calea Orheiului, 109/2 și str. A. Doga, 35, în perioada 06-10 iulie, curent, se va desfășura un târg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume;
  • În sectorul Centru, pe str. V. Alecsandri,8, colț cu str. Lacului, str. Ismail, 94, colț cu bd. D. Cantemir și str. N. Testemițanu, se va desfășura un târg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume.
  • Un târg al micilor antreprenori va fi organizat în sectorul Botanica, pe bd. Cuza-Vodă, colț cu str. Independenței, organizator Cămara Moldovei, SRL „Meltan".

Acțiunile din cadrul târgurilor de profil au drept scop aprovizionarea locuitorilor și oaspeților capitalei cu mărfuri și produse, dar și susținerea producătorilor autohtoni.