Tatiana Spinu si-a sarbatorit ziua de nastere! Ce vedete au venit ieri la Balul de gheata

Tatiana Spinu si-a sarbatorit ziua de nastere! Ce vedete au venit ieri la Balul de gheata

-
//
06.02.2015

Aseara Tatiana Spinu a avut o seara importanta, unde si-a sarbatorit cea de-a 25-a aniversare si, totodata, si-a lansat noul sau album.

Prietenii ei, printre care multi artisti de la noi, au venit sa o sustina si sa o felicite. Gazda evenimentului i-a intampinat cu un zambet cald, desi era in rolul de Regina a Ghetii, imbracata intr-o tinuta desprinsa parca din povestea Alba ca Zapada si cei sapte pitici - o rochie si mantou alb, semitransparent. 

Rand pe rand s-au apropiat oaspetii de omagiata si au felicitat-o cu daruri, insa in loc de traditionalele flori invitatii au venit cu jucarii de plus, care au fost incluse mai tarziu intr-o tombola.

Cantareata ne-a marturist ca a primit drept cadouri produse cosmetice, parfumuri, lenjerie, bijuterii, haine, si bani.

Dress code-ul petrecerii a fost alb si albastru, asa ca majoritatea s-au straduit sa se conformeze regulilor, insa sunt si cativa care nu au tinut cont de culorile serii. De exemplu, Katalina Rusu si-a luat in serios rolul si a venit intr-o tinuta demna de un bal mascat, chiar daca nu a purtat albastru.

Printre invitati s-au numarat cantareti de la noi ca Tany Vander, Smally si Gloria Gorceag, Tatiana Heghea, Ionel Istrati, Mariana Mihaila, Maxim Zavidia si Samir Loghin, Elena Javelea, Vasile Macovei, Katalina Rusu si Diana Grigor.

Unii dintre acestia s-au urcat pe scena si au cantat cateva cantece. Pe langa asta, Tatiana a cantat si ea pe scena si, totodata, si-a lansat cel de-al doilea album din cariera sa, intitulat "Supermodel".

La final cei prezenti au avut parte si de un tort aniversar, creat in stilul petrecerii. Tortul a fost decorat cu o printesa de gheata in miniatura, una care arata exact ca omagiata serii.

Seara nu s-a putut incheia fara un selfie comun, in care blonda a incercat sa-si surprinda in cadru cat mai multi dintre invitati.

Tatiana ne-a marturisit ca a avut o petrecere pe cinste, care a finalizat cu un after-party: "A fost foarte multa lume, am avut foarte mari emotii pentru ca e cam complicat sa imbini atatea evenimente in unul singur. Am primit cadouri multe, jucarii de plus.. nu le-am numarat dar sunt foarte multe. Fiecare a venit cu cate o jucarie in loc de flori. Am sarbatorit pana dimineata, desi eram deja obosita dupa petrecere a fost si un after-party organizat de colegii si prietenii mei."

Sursa