mamaplus

Sărbătorește Ziua Internațională a Copiilor la Shopping MallDova

-
//
31.05.2021

Prima zi de vară aduce una dintre cele mai frumoase și mai așteptate sărbători ale celor mici – Ziua Internațională a Copiilor. De 1 iunie, sunteți aștepți la Shopping MallDova alături de copii ca să vă bucurați de surprize! Centrul comercial a pregătit cele mai interesante și distractive evenimente tematice și activități pentru micii exploratori. Ca să petreceți ziua cu întreaga familie, plină de distracție și voie bună, organizatorii au pregătit jocuri, programe artistice cu animatori și provocări creative.

Evenimentul special va începe de la ora 11:00 cu un program al animatorilor și clovnilor. Copiii vor urmări transformările spectaculoase și show-urile prezentate și vor participa interactiv, implicându-se în activități.

Atmosfera de sărbătoare va continua cu surprize pentru cei mici, cărți, jocuri și aventuri, dar și momente creative. Iar pentru ca distracția să fie pe măsură, terenul de joacă din interiorul centrului comercial și-a reînceput activitatea, iar cei mici se pot juca inclusiv la unicul nisipar din Republica Moldova, disponibil la Shopping MallDova.

Surprizele nu se termină aici! Micii cineaști, dar și cei care sunt curioși de producțiile de pe marile ecrane, pot alege cinematograful din incinta Shopping MallDova, care este deschis și pune la dispoziție o varietate de povești și ecranizări animate. Iar cei care preferă activitățile care necesită un plus de atenție, pot merge să se distreze la bowling.

Haideți să ne distrăm împreună și să creăm amintiri prețioase! Vă așteptăm la Shopping MallDova!