mamaplus.md

Lulu te invită în castelul său magic, pentru a crea împreună propria poveste de Crăciun

-
//
05.12.2018

Fiecare copil, încă de când părinții îi citesc primele povești, visează să se întâlnească în realitate cu personajele preferate. Acum, această dorință a fiecărui prichindel poate deveni realitate, deoarece în preajma sărbătorilor de Crăciun, castelul Lulu își deschide larg porțile pentru toți părinții și picii lor.

mamaplus.md

Pe 15 decembrie, la ora 12:00, sunteți așteptați în castelul magic Lulu, de pe strada A. Russo, 1 (parter), pentru a vă bucura de propria poveste de Crăciun alături de personajele preferate. Copiii vor fi încântați să descopere un adevărat castel, cu eroii lor preferați, printre care și mult-iubitul și cunoscutul personaj, Alba ca Zăpada.

Știm că și fetița ta este entuziasmată atunci când primește în dar o păpușă Barbie, tocmai de aceea, în castelul Lulu, toate micile domnițe vor putea intra în această lume roz, datorită zonei cu make-up în stil Barbie, unde se vor distra la maxim.

Iar pentru că băieții de mici sunt atrași de mașini și camioane, Lulu le-a pregătit o mulțime de seturi de jucării, unul mai interesant ca altul, în zona Hot Wheels. 

Jucăriile Lego sunt foarte populare printre copii și sunt îndrăgite atât de băieței, cât și de fetițe. Nu numai că sunt distractive, dar dezvoltă și latura creativă a micuților. Piesă cu piesă, jocul s-a transformat într-o adevărată industrie, apărând continuu o mulţime de variante atrăgătoare pentru toate vârstele și pasiunile micilor sau mai marilor “constructori”. Toți copiii vor fi invitați în zona Lego, un spațiu unic în castelul și în orașul Lulu.

Pentru că se apropie mult-așteptatele sărbători de iarnă, perioadă în care cei mici așteaptă să fie impresionați, răsfățați și să trăiască momente magice, tot în orășelul Lulu veți avea parte de numeroase concursuri, surprize, dansuri atât pentru copii, cât și pentru părinți.

Lulu vrea ca fiecare copil să se simtă ca acasă în castelul ei miraculos, tocmai de aceea va împărtăși băieților și fetițelor secretele eroilor preferați, dar și noutăți despre cele mai interesante jucării și jocuri.

Tot acest eveniment magic va fi imortalizat, așa că picii voștri vor avea parte de amintiri pentru o viață. Toate pozele de la deschiderea porților castelului vor fi publicate pe site-ul lulu.md, dar și pe platformele de socializare Facebook și Instagram.

Lăsați toate ocupațiile la o parte și dedicații-le o zi copiilor voștri, care, cu siguranță, își vor crea amintiri pentru o viață! Pe 15 decembrie, fiți alături de Lulu, cea care va transforma toate visele picilor voștri în realitate!

mamaplus.md