mamaplus.md

LULU a deschis porțile castelului său magic

-
//
21.12.2018

La mijloc de decembrie, copiii și părinții din capitală au avut parte de o zi magică, în compania personajelor preferate, pe care până acum și le-au putut doar imagina. Sâmbătă, pe 15 decembrie, castelul LULU de pe strada Alecu Russo, 1 și-a deschis larg porțile pentru toți picii dornici să facă cunoștință cu Alba ca Zăpada, dar și cu alte personaje din povești.

mamaplus.md

Chiar de la intrare, pe copii îi așteptau o mulțime de suprize plăcute, care le-au transformat ziua în una magică. Animatorii au avut grijă ca cei mici să se simtă ca-n povești. LULU și prietena sa Alba ca Zăpada le-au prezentat zonele de joacă și sala pentru festivități.

Copiii au avut ocazia să danseze, să cânte, să se joace în spațiile special amenajate și să se bucure din plin de atmosfera de basm. Mai mult, pentru că suntem în ajunul Crăciunului, aceștia au primit și cadouri frumoase.

Fetițele au rămas impresionate de odaia roz, cu make-up în stil Barbie, iar băieții au fost atrași de o mulțime de seturi de jucării, unul mai interesant ca altul, în zona Hot Wheels. Picii s-au simțit de minune și în zona Lego, un spațiu unic în castelul și în orașul Lulu.

Grinch, cel care și-a dorit să fure Crăciunul și cadourile pentru copii, s-a strecurat în mulțime. Însă, pentru că toate poveștile au un final fericit, personajului negativ, deghizat în Moș Crăciun, nu i-a reușit să strice petrecerea. Chiar dacă scopul acestuia era să ascundă toate cadourile pregătite de Lulu pentru oaspeții castelului, celelalte personaje, dar și copiii i-au topit inima. Într-un final, Grinch a înțeles că în castelul magic LULU nu este loc pentru lucruri rele.

Veselia, buna dispoziție și surprizele au continuat până seara târziu, iar copilașii au promis să mai revină în castelul LULU pentru a se juca în splendida cameră Hot Wheels, pentru a lua lecții de make-up de la Barbie și pentru a-și realiza toate fanteziile creative în camera Lego.

mamaplus.md

LULU te așteaptă zilnic în palatul său din CC SOYUZ, parter, de la ora 10.00 până la ora 20.00. Te asigurăm că aici vei găsi cele mai inedite jucării, numai bune de pus sub pomul de Crăciun.

mamaplus.md