mamaplus

Librarius celebrează primul deceniu alături de iubitorii de lectură

-
//
03.02.2021

Timp de 10 ani, Librarius a creat 1001 de emoții tuturor generațiilor. În cei 10 ani de activitate rețeaua de librării a promovat curajul de a fi mai buni în fiecare zi, iar prin munca asiduă depusă a manifestat o grijă aparte față de clienți, îndeosebi față de micii cititori.

La momentul actual, rețeaua de magazine Librarius numără 40 de librării de talie europeană. Pentru a fi mai aproape de cititori și a le oferi cele mai interesante cărți și jocuri de societate, compania a deschis librării nu doar în capitală, dar și în toate regiunile țării.

mamaplus
mamaplus

Librarius colaborează cu peste 300 edituri din România și Rusia, cât și cu peste 130 edituri autohtone. Librăriile dispun de un sortiment variat de cărți din diverse domenii – beletristică, psihologie și dezvoltare personală, frumusețe și sănătate, istorie, spiritualitate, business; birotică, presă, hărți, jocuri de dezvoltare cât și jucării.

Rafturile librăriei mai găzduiesc și cărți pentru copii, care cuceresc prin conținut util și intensitate a culorilor. Enciclopediile, poveștile, cărțile cu activități stârnesc curiozitatea fiecărui copil și așteaptă să fie răsfoite. Fabulele citite copiilor au scop educativ, contribuind la formarea unor trăsături etice și morale. Astfel, din copilărie fiecare cunoaște întruchiparea binelui și a răului, iar totalitatea cărților citite formează o lume imaginară nemărginită.   

mamaplus
mamaplus

Librarius vă invită să celebrați acest frumos eveniment în librării și online pe www.librarius.md având parte de reduceri și multe surprize!

Librarius reprezintă cea mai mare rețea de librării din Moldova. În librăriile Librarius sunt prezentate cărți din cele mai diverse domenii – literatură pentru copii, beletristică, dicționare, manuale și auxiliare pentru școli și grădinițe, cărți de psihologie, editoriale despre frumusețe și sănătate.

Oficiul central

Adresa: or. Durlești, str. Ștefan Vodă, 3
Telefon: (+373 22) 51 23 77
e-mail: info@librarius.md
Site: www.librarius.md