mamaplus

La Shopping MallDova sărbătorile de iarnă îți aduc: jucării dansatoare, spectacol de păpuși și cadouri dulci pentru fiecare copil

-
//
11.12.2019

Simte farmecul sărbătorilor de iarnă la Shopping MallDova! Pentru că te-am surprins în fiecare an cu un program excepțional dedicat celei mai îndrăgite perioade a anului, nici de acestă dată nu te vom dezamăgi. Centrul nostru comercial a îmbrăcat deja straie de sărbătoare, am aprins mii de luminițe multicolore, pentru ca să te poți bucura din plin de magia sărbătorilor, am înălțat cel mai spectaculos brad și am pregătit dulciuri, cadouri și asta nu e tot ... mai avem o mulțime de surprize pentru tine.

Începem programul distractiv dedicat celor mici cu adevărate trucuri de magie. Pentru că în preajma sărbătorilor de iarnă se întâmplă adevărate minuni, în data de 12 decembrie, ora 17:00, copiii sunt invitați la parterul centrului comercial ca să participe la un show interactiv cu jucăriile de Crăciun în rolul principal. Cele trei globuri gigantice desprinse din brad, alături de câteva personaje, au pregătit un program special, cu cântece și poezii, la care sunt așteptați toți copiii, indiferent de vârstă.

În perioada 14-29 decembrie, în fiecare weekend, de la ora 16:00 și până la 18:00, la etajul 1, picii vor învăța absolut gratuit să confecționeze singuri jucării tematice și demorațiuni pe care ulterior le pot face cadou celor dragi.

Începând de luni, întâmpinăm cei mai așteptați oaspeți ai sărbătorilor de iarnă, care vor face un popas pentru două săptămâni la Shopping MallDova. În pofida drumului lung și extenuant pe care l-au parcurs, Moș Crăciun și Crăciunița au pregătit cadouri spectaculoase pentru toți copiii care vor vizita centrul comercial. Îi găsești la parterul centrului comercial, de luni până vineri, între orele 17:00-21:00 și în zilele de sâmbătă de la ora 12:00 și până la 16:00. Chiar dacă vor rămâne aici până în data de 30 decembrie, ar fi bine să te grăbești, pentru a fi sigur că rămâne și pentru tine un cadou dulce în sacul de catifea roșie.

În data de 19 decembrie, te așteaptă un recital impresionant pregătit de ansamblul etno-folcloric „Crenguţa de iederă”, al Universității de Stat din Moldova. Cele mai cunoscute colinde vor răsuna la parterul Shopping MallDova începând cu ora 18.00.

Sărbătorile de iarnă sunt un prilej în plus să petreci clipe de neuitat în familie, dar și alături de personajele îndrăgite. În ajunul Crăciunului, în data de 24 decembrie, parterul centrului comercial se va transforma într-un adevărat tărâm de basm. Păpușile de la teatrul municipal „Guguță” te invită începând cu ora 16:00 la spectacolul „Sărutul de gheață”.

Iar pentru a pătrunde cu adevărat în atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă pe care am creat-o, te așteptăm la târgul de Crăciun, amenajat deja la parterul Shopping MallDova și care va rămâne deschis până la sfârșitul lunii. La cele șase căsuțe decorate corespunzător găsești ornamente de iarnă, dulciuri, cărți și suvenire cu tematică specifică.