mamaplus

Îmbracă-te în alb și vino împreună cu familia la Marșul Alăptării

-
//
30.07.2021

Pandemia COVID-19 a „tulburat apele” din viața tuturor, mulți proaspeți părinți au rămas fără ajutor în organizarea alăptării și a creșterii copiilor. ”Mămica Alăptează” a sprijinit online părinții în această perioadă. Dar, vara aceasta a decis să organizeze o întâlnire pe viu cu gravide, viitori tați și părinți cu bebeluși și copilași!

De 31 de ani în lume se sărbătorește oficial Săptămâna Mondială a Alăptării, iar Mămica Alăptează, pentru al șaptelea an consecutiv se alătură acestei sărbători frumoase! În perioada 1-7 august 2021 celebrăm Săptămâna Mondială a Alăptării în format combinat: on-line și off-line.

Nu rata:

1 august 18:00 - Marșul Alăptării - un eveniment deosebit de socializare pentru părinți și activități frumoase pentru copii, combinat cu consultații gratuite în alăptare, recuperarea postnatală, purtatul bebelușilor. 

Îmbrăcați-vă în alb și veniți în Parcul Universității Tehnice de pe str. Studenților (sectorul Râșcani), alături cu copii și bunici!

mamaplus

2 august 17:30 - Seminar „Calea nașterii bebelușului” - vom vorbi despre viața intrauterină a bebelușului, despre drumul său de la prima contracție până la întâlnirea cu mama sa, despre cum aceasta îi poate afecta întreaga viață. Vom vorbi despre nevoile unui copil nou-născut, ce se așteaptă de la mama și tată, cum să ajute copilul, adaptarea la o lume nouă și cum să devii o mamă mai bună pentru copilul tău. Locație - Zity Mall, Sala de conferințe, et. 3.

3 august 17:30 - Seminar „Drepturile mamei care combină alăptarea cu serviciul”. La seminar se va discuta despre: drepturile legale ale mamei care alăptează, cum la modul practic să combini alăptarea și jobul, particularitățile ieșirii la serviciu în funcție de vârsta copilului, cum să se păstreze alăptarea în timp ce mama este la muncă, departe de copil, și alte aspecte importante. Locație - Zity Mall, Sala de conferințe, et. 3.

3 august 19:00 - Live cu prima consultantă în purtarea bebelușilor din Moldova, Geta Rasciuc despre cum purtatul bebelușilor facilitează alăptarea. Live pe pagina instagram @mamicaalapteaza

4 august 17:30 - Seminar „Nevoile fiziologice ale nou-născutului”. Se va discuta despre cum să-i faci băiță și să îngrijești locurile intime în funcție de sexul copilului, plimbările, schimbarea scutecelor, alăptarea, icterul, acneea nou-născutului și multe alte probleme de zi cu zi ale vieții cu un nou-născut. Locație - Zity Mall, Sala de conferințe, et. 3

mamaplus

5 august 19:00 - Live cu cel mai cunoscut tătic din Moldova - Tăticul Modern, Tudor Ceban, despre implicarea taților în viața cotidiană cu bebelușii și susținerea femeii care alăptează. Live pe instagram @mamicaalapteaza

6 august 18:30 - Live despre pregătirea pentru naștere cu Natalia Zabudskaya, antrenor pregătire pentru naștere, pilates și consultantă în alăptare. Live pe instagram @mamicaalapteaza

7 august 11:00 - Seminar „Mituri despre alăptare” cu consultanta în alăptare, Ludmila Caracalceva. La seminar se va discuta despre cele mai uzuale și mai puțin uzuale mituri și se va oferi informație corectă și veridică despre alăptare. Locație - Zity Mall, Sala de conferințe, et. 3.

mamaplus

Toate evenimentele sunt cu acces GRATUIT. Biletele pentru seminare le puteți lua pe 1 august la Marșul Alăptării (vezi evenimentul mai sus) sau scriind un mesaj pe pagina de Facebook sau Instagram Mămica Alăptează.

Conform ultimei decizii CNESP, purtarea la evenimente a măștii de protecție este obligatorie.

Evenimentul este organizat voluntar cu suportul partenerilor: Viburcol, Sanosan, Universitatea Tehnică a Moldovei, Zity Mall, Irina Spinei Photography, Olga Lopatsky Photography, OM kids, Make Roads Safe Moldova & INSP, Sanda Armașu Photography, Crystal by Swarovski, Fit Mami, Elevit, Natalia Madan Photography, Tedi, Kiddo, Babymoon, Cuddy, Mama Natura, Actiflora Baby, Ask a Mom, Dear Woman.

Vă așteptăm cu drag să celebrăm alăptarea drept cel mai natural început de viață și să ne revedem offline și onlline

mamaplus
mamaplus
mamaplus