mamaplus

Centrul de medicină reproductivă Medpark te invită la Ziua Ușilor Deschise

-
//
05.06.2023

Centrul de medicină reproductivă Medpark acoperă mai mult decât procedurile de fertilizare in vitro, deoarece problemele de fertilitate sunt de natură diferită și necesită o gamă variată de soluții medicale individuale de înaltă performanță.

Pe data de 10 iunie, ora 11:00, deschidem ușile pentru toți cei care vor să cunoască echipa care până în  prezent a ajutat peste 4000 de cupluri în lupta cu infertilitatea.

Participanții la eveniment vor avea ocazia să:

  • Afle mai mult despre problemele de infertilitate, tratamentele diponibile și de ce depinde succesul lor
  • Facă cunoștință cu echipa și dotările centrului
  • Vadă cum arată acum Centrul de Medicină Reproductivă Medpark 2.0 în cadrul unui tur prin spital
  • Participe la o tombolă în cadrul căreia vom oferi 3 proceduri FIV cu 50% reducere!

Înregistrarea prealabilă este obligatorie, prin completarea acestui formular.

Centrul de Medicină Reproductivă Medpark este singurul din țară și din regiune certificat ESHRE. Societatea Europeană de Reproducere Umană și Embriologie este cea mai recunoscută autoritate la nivel mondial în domeniul reproducerii umane asistate și elaborează recomandări privind bunele practici în tratamentul infertilității. Pentru pacienți, certificarea ESHRE înseamnă o asigurare că actul medical este verificat și efectuat conform celor mai înalte standarde de calitate și siguranță, iar rata de succes a tratamentelor pentru infertilitate este la nivelul clinicilor de top din lume.