mamaplus

Ești o gospodină veritabilă și îți place să gătești prăjituri? Câștigă cele mai dulci premii de la Dr. Oetker

-
//
03.04.2021

Pasiunea ta pentru gătit merită apreciată la cel mai înalt nivel, pentru că, din fericire, unele lucruri nu se schimbă niciodată! Așa se numește și noua campanie promoțională Dr. Oetker care le provoacă la gătit bunătăți pe toate gospodinele din Moldova! Astfel, în perioada 1 aprilie - 31 mai, cumpărând oricare produs Dr. Oetker poți câștiga săptămânal câte 5000 lei sau premiul cel mare de 25000 lei pentru tine și familia ta.

Cum participi în campanie? Foarte simplu - înregistrează numărul bonului care atestă achiziția produselor Dr. Oetker în perioada campaniei, prin SMS la numărul 1817 sau pe pagina web www.oetker.md si nu uita să păstrezi bonul cumpărăturii! Cu puțin noroc, poți fi și tu unul dintre fericiții câștigători.

Ca să te inspirăm și mai mult, avem încă o veste frumoasă. Noii campanii Dr. Oetker i s-au alăturat deja celebrele artiste și nu în ultimul rând gospodine Adriana Ochișanu, Lenuța Gheorghiță, Cornelia Ștefăneț și Mariana Mihăilă. Ce vor găti ele cu produsele Dr. Oetker, vom afla foarte curând! Urmărește noutățile din noua campanie marcate cu hashtag-ul #prajiturinemuritoare și află cum s-au descurcat vedetele la gătit tot felul de bunătăți!

Din fericire unele lucruri nu se schimbă niciodată!

mamaplus