mamaplus

Emoții mari pentru Cristy Rouge: ”Dragostea de mamă este imensă!”

-
//
13.12.2021

Cristy Rouge reușește să îmbine frumos maternitatea cu cele două afaceri pe care le gestionează. În data de 10 decembrie, Cristy și-a sărbătorit ziua de naștere, iar pe 12 decembrie a fost sărbătorită fiica ei, Emma, care a împlinit doi anișori. Ultima lună din an este specială pentru ele și cu această ocazie artista a publicat câteva imagini cu fetița sa din arhiva personală, însoțite de un mesaj emoționant.

”Ești cel mai bun proiect din viața mea, dat de Dumnezeu. La mulți ani, fetița mea iubită, Emma!”, notează Cristy Rouge pe rețelele sociale. Imaginile cu fiica sa, surprinse în primele ei zile de viață sunt extrem de dulci și au adunat zeci de aprecieri pe Instagram.

La aniversarea de doi ani a fiicei sale, Cristy a organizat un home party cu animatori, muzică și dans, jocuri și confetti. Micuța Emma a rămas încântată de surpriza pe care i-au făcut-o părinții de ziua ei.

Cristy Rouge spune că Emma este o fetiță cu caracter, îi place să stea mereu în brațe și are energie cât pentru doi. Tânăra mămică spune că reușește să îmbine cele două afaceri cu maternitatea datorită ajutorului oferit de bonă.  

Într-o postare pe Instagram, Cristy a mărturisit că dragostea de mamă este imensă și nu poate fi comparată cu niciun alt sentiment. Noul rol i-a schimbat viața în totalitate, micuța Emma fiind un copil mult așteptat și iubit.

mamaplus
mamaplus