mamaplus

Elevii unui liceu au donat banii pentru flori colegului lor

-
//
02.09.2024

Elevii liceului „A. S. Pușkin” din Capitală au donat banii pentru flori colegului lor, Egor Seredovski, care învață în clasa a 9-a și are nevoie de un tratament peste hotare.

mamaplus

Tânărul a fost diagnosticat cu histiocitoza cu celule Langherhans. Este vorba despre o boală rară, caracterizată prin acumularea leucocitelor în diferite celule ale corpului, transmite realitatea.md.

După mai multe încercări de a salva copilul în Republica Moldova, familia a găsit în România doctori care sunt gata să aibă grijă de sănătatea lui, dar au nevoie de 20.000 de dolari pentru a asigura toate cele necesare.

Așadar, administrația liceului a îndemnat părinții și elevii să nu cumpere flori, iar banii pe care planificau să îi cheltuie pentru cadouri profesorilor să fie donați familiei tânărului. Resursele financiare au putut fi transferate atât personal pe cont bancar, cât și prin intermediul comitetului părintesc.

Cei care vor să susțină familia pot face transferuri direct pe conturile părinților lui Egor, dar și prin intermediul platformei www.gofundme.com.