mamaplus

Edith Gonzalez, celebra actriță de telenovele, a decedat la vârsta de 54 de ani

-
//
14.06.2019

Edith Gonzalez a murit ieri, 13 iunie 2019, la vârsta de 54 de ani. Vestea a îndoliat întreaga lume a telenovelelor. Actrița suferea de cancer ovarian, însă anul trecut anunțase că s-a vindecat. 

mamaplus

Edith Gonzalez a fost diagnosticată în 2016 cu cancer ovarian în fază terminală, însă nu s-a dat bătută, ci a luptat cu toată puterea pentru a învinge cumplita boală care o condamna la moarte. Și, iată că, în ciuda tuturor eforturilor, a operației de histerectomie și ședințelor de chimioterapie pe care le-a urmat și în urma cărora și-a pierdut complet părul, cancerul a învins-o. 

Edith Gonzalez a fost una dintre cele mai cunoscute actrițe din telenovele, devenind celebră odată cu rolul din telenovela Inimă Sălbatică, acolo unde a jucat alături de Eduardo Palomo, de asemenea, decedat și el în urma unui stop cardio-respirator. 

Edith Gonzalez era căsătorită din 2010 cu Lorenzo Lazo Margáin și era mama unei fete, pe nume Constanza, născută în 2004. 

Anunțul trist al morții a fost făcut de jurnalistul Joaquin Lopez Doriga: „Îmi pare rău să vă anunț asta, însă draga noastră Edith Gonzalez s-a stins din viață. Toate gândurile bune se îndreaptă spre familia și către fiica ei.”, – a scris acesta pe Twitter. 

Presa internațională punctează că Edith Gonzalez era internată în spital de ceve vreme, însă, fiind în stare critică, familia a decis astăzi să o deconecteze de la aparate. 

Sursa