mamaplus

După un divorț dureros, Irina Rimes și-a găsit liniștea în brațele unui nou iubit

-
//
12.02.2021

Cântăreața originară din Republica Moldova, Irina Rimes, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un bărbat care a făcut-o să uite de suferințele amoroase prin care a trecut, iar de dragul lui s-a mutat într-o altă țară! Celebra artistă a dezvăluit că momentan locuiesc în chirie, dar chiar și așa este extrem de fericită.

Să știi că nu doar povestea lor de dragoste merge ca pe roate, pentru că cei doi au făcut deja un pas important în relație. Artista și noul partener s-au mutat împreună în Franța.

Vedeta în vârstă de 29 de ani a trecut deja printr-un divorț care i-a provocat foarte multă suferință, dar și prin numeroase decepții amoroase. Decepții care i-a făcut să creadă pe mulți că nu se va mai încrede în bărbați, dar iată că noul status amoros al vedetei i-a uluit pe toți.

David Goldcher este numele bărbatului care a făcut-o pe Irina Rimes să iubească din nou.

mamaplus

Noul ei iubit vine tot din lumea muzicii și este de naționalitate franceză. Cei doi petrec foarte mult timp împreună, iar din filmările pe care le publică pe Instagram se poate observa cu ochiul liber că artista este extrem de fericită alături de noul partener. Totodată, Irina Rimes publică adesea filmări alături de David, de la studioul de muzică unde fac repetiții.