mamaplus

După o perioadă de absență, Ileana Lazariuc a publicat o poză rară cu copiii săi

-
//
05.01.2021

Frumoasa Ileana Lazariuc apare tot mai rar în lumina reflectoarelor și pe rețelele sociale, ținându-și departe de ochii lumii viața privată. Chiar și așa, modelul în vârstă de 38 de ani a decis să-și bucure admiratorii cu o imagine de colecție alături de băieții săi Alexandru și Nicholas Noah, care sunt adolescenți în toată regula.

mamaplus

În anul 2017 Ileana a divorțat de tatăl copiilor săi, Ion Alexandru Țiriac. Deși fostul său soț s-a cuplat la scurt timp după despărțire cu jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea, logodindu-se cu ea în vara acestui an, Ileana continuă să-și trăiască viața pe cont propriu.

Ea își petrece vacanțele în Dubai, iar de Revelion 2021 nu a făcut o excepție și a rămas fidelă aceleiași destinații. Cu un machiaj natural, îmbrăcată într-un top nude cu paiete, Ileana a primit sute de urări de la fanii săi.

Ileana Lazariuc este considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbizul românesc, iar genele le-a moștenit cu siguranță de la mama sa originară din Republica Moldova, celebra interpretă de muzică ușoară Anastasia Lazariuc.

mamaplus